Miki Solus svira na otvaranju Motovuna u Laubi!

Miki Solus@Park (Doringo Photography) (20)
U četvrtak, 27.8. kreće motovunsko druženje u Laubi!

U četvrtak, 27.8. otvaramo Motovun u Laubi! Čeka nas dupla doza slatkog – na programu je ‘Slatke stvari’, novi film Alexandrea Rockwella, jednog od najcjenjenijih redatelja nezavisnog filma, a nakon njega slijedi sjajan Miki Solus na klaviru! Program kreće u 20 sati, a ulaznice vas čekaju ovdje.

Miki Solus je šansonjer/reper/jazzer iz Zagreba poznat po svom ležernom pjevačkom izričaju i apsurdnim pjesmama u kojima kombinira humor s pop kulturom te šok s nevjericom. Najpoznatije pjesme su mu Hipster i Pun kufer s albuma Muzika za djecu i penzionera. Nastupa na klaviru, gitari, a ponekad i na harmonici, uz pratnju benda.

Početak glazbenog djelovanja Solus započinje 2011.g. debitantskim albumom Muzika sumnjive kvalitete koji prolazi zapaženo u alternativnim glazbenim krugovima. Svoj drugi album, Muzika za djecu i penzionere izdaje 2015. godine te njime Miki dolazi do šire publike i popularnosti.

Treći album, Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama izlazi 2017.godine i donosi mu nominaciju za Porin i hit singl Život je palačinka.

Paralelno uz glazbenu karijeru, Solus gradi i kazališnu te tako ostvaruje uloge ili radi glazbu za predstave Elementarne čestice, Carevo novo ruho, Cijankalij 218 , Vilenjakov prvi Božić.

Također, pojavljuje se u filmu Zagrebački ekvinocij prikazanom na prošlogodišnjem izdanju Motovun film festivala, za koji je skladao istoimenu pjesmu. Novi album Hambugeri, kvizovi i craft pive najavljen je singlovima Izdao sam fanove, Melanija, Bombonijera s kojom je nastupio na Zagrebačkom Festivalu 2019. godine i Zagrebački ekvinocij.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »