Mobilni Motovun!!!

c83760af52655fe57f6552ba24b4130d
Motovun film festival dobio je besplatnu aplikaciju za mobilne telefone na iOS i Android platformama

Zahvaljujući partnerstvu s hrvatsko-američkom tehnološkom tvrtkom ShoutEm, Motovun film festival dobio je besplatnu aplikaciju za mobilne telefone na iOS i Android platformama, a kakvu u Europi među filmskim festivalima imaju samo Cannes, Venecija, Berlin, Rim, London i Edinburgh.

14. Motovun Film Festival uz bogat filmski i glazbeni program ove godine obiluje i brojnim tehnološkim inovacijama. Festival je po prvi put u regiji omogućio kupnju ulaznica putem POS terminala i to na svih 350 prodajnih mjesta iNovina u Hrvatskoj, a od danas ima i vlastitu smartphone aplikaciju!

Bilo da u Motovun stižete prvi put ili se u njemu već osjećate 'kao doma', festivalska smartphone aplikacija bit će vaš najbolji vodič kroz burne motovunske dane i noći.

Aplikacija nudi uvid u sve servisne i programske informacije, a o svakoj eventualnoj izmjeni njezini korisnici bit će izviješteni u realnom vremenu.

Publici tako ostaje više vremena za gledanje filmova, komentiranje, druženje i zabavu, na festivalskoj mreži i izvan nje.

Aplikacija uključuje:

raspored projekcija – saznajte prvi što i zašto, kad i gdje nikako ne biste smjeli propustiti u motovunskom programu, pa čak i ako se program – promijeni.

mapa festivalskih lokacija – u festivalsko vrijeme Motovun na svakom koraku krije neko iznenađenje! Ne gubite vrijeme i iskoristite našu festivalsku mapu kako biste na željenu lokaciju stigli čim prije, a uz put saznajte i sve što o Motovunu niste znali!

video – traileri svih festivalskih filmova, dnevne video vijesti, motovunske kronike, intervjui s gostima i sve drugo što zabilježe festivalske kamere

mreža – upoznajte se s ostalom festivalskom publikom, družite s onom koju već poznajete, dogovarajte odlaske u kina, komentirajte filmove i zabave, razmjenjujte fotografije… stvorite svoj vlastiti Motovun

Aplikacija za Android platformu već je besplatno dostupna na Android Marketu, a do početka festivala korisnicima će raspoloživa postati i verzija za iPhone.

ShoutEm Mobilizer je alat za laku izradu iPhone/Android i iPad aplikacija. ShoutEm je spinoff tvrtke Pet minuta, poznate po projektima društvenih mreža kao što su Ptičica i Trosjed, a koja ima više od 45 zaposlenih i trenutno se specijalizirala za razvoj mobilnih aplikacija.

ShoutEm je najlakše objasniti kao 'Wordpress za mobilne aplikacije', a ekipa ima ambiciozan cilj postati jednim od vodećih alata za izradu aplikacija namijenjenog široj publici poput mommy blogger-a, fan klubova, festivala, radio stanica i lokalnih portala.

Više o ShoutEm-u možete naći na http://www.shoutem.com gdje vas u uskim tajicama čeka njihova maskota i solarnim panelima napajan ‘ShoutEm Mobilizer'.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »