Motovun 20. 8. stiže u Laubu!

B008C005_2014092
Odabrane filmove i pobjednike MFF-a gledajte u Laubi sve do 31. 8.

Nakon Motovuna, Buzeta, Novigrada te šibenika i ove godine ljetna festivalska avantura završava u Zagrebu. Pregled najzanimljivijih ostvarenja s posljednjeg izdanja brda filmova moći će se pogledati od 20. do 31. kolovoza na novoj lokaciji, u Kući za ljude i umjetnost Lauba.

Program traje dvanaest dana (uz kratki predah 28. i 29. kolovoza), a donosi 12 dugometražnih i 10 kratkih ostvarenja. Ne propustite ovogodišnjeg motovunskog pobjednika, priču o tajanstvenim nestancima vojnika s afganistanskog fronta 'Wakhan', zatim islandsku dramediju 'Djevičanska gora' za koji je 'simpatični div' Gunnar Jónsson nagrađen posebnim priznanjem za glumu te kontroverzni dokumentarni hit Alexa Gibneya 'Pročišćenje: scijentologija i tamnica vjere'.

Publika će u Laubi imati priliku pogledati i tzv. Twin Peaks na francuski način, seriju 'Mali Quinquin' velikog francuskog autora Brune Dumonta i punokrvni rumunjski triler 'Zašto baš ja?' Tudora Giurgiua. Baš kao i priča o misterioznim samoubojstvima velških tinejdžera 'Bridgend', potonji je film baziran na istinitom događaju te pokazuje da je stvarnost ponekad bizarnija od fikcije.

Za najmlađe i sve one koji se tako osjećaju Motovun Film Festival je pripremio dvije matineje iz ovogodišnjeg programa Buzz@teen: irsku animiranu fantaziju 'Pjesma mora' koja pripovijeda o djevojčici Saoirse, posljednjem djetetu tuljanu te dječji superhit iz Danske 'Dječak mravac: osveta crvene furije'.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a cijena kompleta ulaznica 100 kuna. Ulaznice se kupuju na blagajni Laube sat vremena prije projekcije. Svi filmovi imaju hrvatske i engleske podnaslove.

Cijeli program dostupan je ovdje.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »