MOTOVUN FILM FESTIVAL 2017. – 25.- 29.7.

7cc1d8ec86d24f9c1e9b5a2fe194fedd
Zadnji tjedan srpnja rezervirajte za Brdo filmova.

Kao i svake godine – posljednjeg utorka u srpnju okupljamo se na Brdu filmova. Dvadeseto izdanje festivala održat će se od 25. – 29. 07.2017.

Oko šezdeset projekcija u pet dana bit će središnji događaj dugog toplog filmskog ljeta, koje će početi sa predfestivalskim događanjima u Zagrebu, dječjim programom i festivalskim pretpremijerama u Buzetu (i ove godine neposredno prije festivala, od 20. – 23. 7.), da bi kroz cijeli kolovoz festivalski program gostovao u većem broju gradova Hrvatske.

U jubilarnom izdanju zemlja partner vodi nas na sam sjever Europe, a veliko slavlje povodom našeg ponovnog susreta uvećat će ugledni gosti i umjetnici sa svih strana svijeta.

Pretprodaja paketa ulaznica po promotivnim cijenama počinje u lipnju, a ovogodišnji program bit će objavljen tridesetak dana prije početka festivala.

Ostavi komentar

Slične vijesti

Petak pun raznovrsnih doživljaja

Kratki, dugi, kontroverzni, animirani, amaterski, romantični – danas imamo sve! Filmski program nastavljamo u 12 sati u kinu Bauer s najkontroverznijim filmom na ovogodišnjem festivalu.

Više »

Vodič za hedoniste u Istri 2

Motovun i Istra raj su za hedoniste – Drugi dio hedonističke ponude Istre Vina, istarska kapljica, suhomesnati proizvodi, slatki i slani specijaliteti naše Istre oduševit

Više »
X