Motovun Film Festival u europskim medijima

70228ef6bbb4b6f0c8fa8d787109cee2
Dva vodeća europska medija posvećena audiovizualnoj industriji, Screen International i Cineuropa najavili su MFF!

Dva vodeća europska medija posvećena audiovizualnoj industriji, Screen International i Cineuropa najavili su Motovun Film Festival s posebnim naglaskom na finaliste nagrade Bauer!

Screen International je multimedijalno izdanje posvećeno filmu, koje u aktualnom obliku postoji od 1976. godine i dostupno je u 70 zemalja svijeta, a od 2001. godine ima i dnevno on-line izdanje Screendaily.com. Upravo je potonji najavio 14. izdanje motovunskog festivala pod naslovom 'Motovun film festival announces lineup and Bauer Award nominees'.

ScreenDaily posebno ističe konkurenciju za nagradu Bauer, a čiji su finalisti ove godine filmovi 'Majka asflata' Dalibora Matanića, 'Otac' Vlade škarafa i 'Tilva Roš' Nikole Ležaića.

Nagrada Bauer zaintrigirala je i Cineuropu, prvi europski portal posvećen audiovizualnoj industriji, a koji na četiri jezika svakodnevno filmske profesionalce informira o svim važnijim događanjima u struci.

Pod naslovom 'Motovun announces main competition, Bauer nominees', Cineuropa osim finalista nagrade Bauer navodi i ključne naslove glavnog Motovunskog programa.

14. Motovun Film festival održat će se od 25. do 29. srpnja, a na programu mu je više od 90 filmova u sedam programskih selekcija te prva regionalna 3D projekcija na otvorenom. Ulaznice za sve projekcije već su u prodaji on-line i na svih 350 prodajnih mjesta iNovina u Hrvatskoj.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »