Motovun na najglasnije: Glazbeni program

koza mostra2

Kada završi posljednja projekcija, pozornicu preuzimaju glazbenici. Ovogodišnja festivalska ponuda pokriva širok spektar ukusa.

Za otvaranje festivala na brdo se penje grčka etno-ska-punk atrakcija Koza Mostra. Njihova fuzija raznih žanrova s grčkim folkom osvojila je publiku diljem Balkana, ali i šire. Poznati su po koncertima za pamćenje, a neki će ih se sjetiti i s Eurovizije 2013.

Đutko, donedavni član motovunske ekipe i samozvani princ agropopa, sa sastavom Đutko i Plodovi zemlje na osebujnim i pamtljivim nastupima svira vlastite inačice turbo etno popa, synth popa, ali i pitkijih melodija. Koncert je dio volonterske zabave na koju su ipak svi dobro došli!

Što je novo u hrvatskoj glazbi otkriva Miriiam, ovogodišnja dobitnica nagrade Rock&Off Veliki prasak, kojom su je glazbeni kritičari izabrali za najbolju novu izvođačicu.

Legendarni Gustafi vraćaju se na festival nakon točno dvadeset godina. Neki još pamte njihove nezaboravne koncerte u prvim godinama festivala – jer Gustafi su zaštitni znak ovog komadića svijeta.

Za kraj festivala s filmskog platna silaze Cinkuši! Nakon filma Nosila je rubac črleni, za koji su pisali glazbu i u njemu se pojavljuju, zagorski će rock-veseljaci nastaviti svirku do sitnih sati.

Veselicu će na zadnju večer privesti kraju DJ Mario Kovač. Stari motovunski prijatelj svojim će eksplozivnim nastupom okupljene držati budnima do jutra.

Ulaz na sve koncerte je slobodan.

26/07 UTORAK 1:00 Koza Mostra
27/07 SRIJEDA 1:00 Đutko i Plodovi zemlje
28/07 ČETVRTAK 1:00 Miriiam
29/07 PETAK 1:00 Gustafi
30/07 SUBOTA 1:00 Cinkuši
30/07 SUBOTA 2:30 DJ Mario Kovač

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »