MOTOVUN PUTUJE – UMAG

8b149c41c1e4a3f461ee7b74f7890868
Dva nova talijanska hit-filma predstavit će program Motovun Film Festivala u Umagu.

"Luda radost" i "Potpuni neznanci" – to su filmovi iz programa Motovun Film Festivala odabrani za mini-reviju u Umagu. Ovo je prvi puta da, u sklopu programa Motovun putuje naše platno dižemo u Umagu. Projekcije će se održati 8. i 9. kolovoza.

"Potpuni neznanci" Paola Genovesea odabran je za film zatvaranja ovogodišnjeg festivala. Humorna je to priča koja počiva na jednostavnom zapletu: sedmero prijatelja za večerom odluči da će svaka poruka koja stigne na mobilne telefone bilo koga od njih biti javno pročitana. Mogu li njihovi odnosi izdržati tu dozu iskrenosti, koliko se oni uopće poznaju?

"Luda radost" novi je film majstora komedije Paola Virzija. Predstavljen ove godine u Cannesu, u filmu briljira jedna od najpoznatijih europskih glumica današnjice Valeria Bruni Tedeschi.

Projekcije će se održati na travnjaku ispred hotela Istra, s početkom u 21:15, uz slobodan ulaz.

Sljedeća stanica ovog vikenda: šibenik!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »