MOTOVUN U ZAGREBU- DANAS POGLEDAJTE FILM URLICHA SEIDLA RAJ: VJERA

bc0dbaaa438c625722200840b76d388b
Danas, u 20:30 prikazuje se drugi dio Seidlove trilogije Raj: Vjera.

Publika u Zagrebu današnju vrućinu može ublažiti odlaskom na ljetnu pozornicu kina Tuškanac i pod zvjezdanim nebom pogledati film legendarnog austrijskog provokatora Urlicha Seidla. Danas, u 21:30 prikazuje se drugi dio Seidlove trilogije Raj: Vjera. U tom filmu Seidl ispituje što to znači nositi križ. Za Annu Mariju, osamljenu 50-godišnju ženu, raj je uz Isusa, te posvećuje svoj ljetni odmor misionarskom radu kako bi se Austrija vratila na put vrline. Na svom dnevnom hodočašću Bečom, ona ide od vrata do vrata, noseći kip Djevice Marije. Jednog dana nakon godina izbivanja, kući se vraća njezin suprug, egipatski musliman ograničen na kretanje u invalidskim kolicima, a njezin život ispada iz tračnica. Pjesmama i molitvama sada se pridružuju svađe. „Raj: Vjera“ priča je o križu braka i čežnji za ljubavi.

Program Motovun u Zagrebu dio je Zagrebačkog kulturnog ljeta ZG KUL, a sve projekcije održavaju se na ljetnoj pozornici kina Tuškanac u 21:30, uz popularnu cijenu ulaznica od 20kuna. Svi se filmovi prikazuju s engleskim podnaslovima.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »