MOTOVUNSKA ŠPICA 2016 – POSAO ZA TEBE??

55a0a09f328de6c7eccb1d9a18ac7772
Natječaj za festivalsku špicu: pozivamo redatelje/ice i kreativce svih zemalja, prednost imaju mlađi od 30

S ciljem da šIROM otvori vrata novim kreativcima, novim idejama, novom duhu, Motovun Film Festival poziva mlade redatelje (i sve koji se takvima osjećaju) da predlože idejno rješenje špice Motovun Film Festivala 2016.

Na natječaj valja poslati:

– Sinopsis ili scenarij – ideja špice, do dvije kartice teksta

– Storyboard ili moodboard

– Kratka biografija redatelja, s linkovima na ranije radove

„Dobrodošli na brdo filmova“, „Cinema paradiso“, „filmovi u oblacima“, „Motovun leti u nebo“ samo su neki od slogana kojima smo u prošlih 18 godina opisivali duh i atmosferu našeg festivala. špica koju predlažete treba biti odgovor na pitanje – što je za vas Motovun Film Festival? što je za vas „cinema paradiso“?

Ne želeći ograničavati idejnu ni autorsku slobodu, u obzir dolaze filmovi izrađeni u svim tehnikama.

Primjere radova ranijih godina možete vidjeti na linkovima ispod teksta, uz važnu napomenu: ne pokušavajte biti slični, jer vas zovemo uparavo zato što želimo NOVO!!!

Autorski tim Motovun Film Festivala odabrat će najbolje rješenje i ponuditi autoru produkcijski plan izvedbe predloženog rješenja. Ako se dogovorimo oko love, idemo snimat

Pri odabiru vrednovat ćemo originalnost i svježinu ideje, dosadašnji rad autora-ice, ostvarivost ideje u okviru limitiranog budžeta.

Pravo natjecanja imaju redateljice i redatelji svih zemalja, prednost imaju mlađi od 30 (ili se tako osjećaju). OK, hajde, neka bude 35

Idejna rješenja slati na adresu:

office@motovunfilmfestival.com, najkasnije do 29. travnja 2016.

šPICE PROšLIH GODINA:

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »