Na Cinehillu prvi stand up nastup u šumi

NNF_2242

Šumski stand up nastup održao je u festivalskom Vražjem vrtu Peđa Bajović, naš međunarodno najaktivniji komičar i pokretač regionalne mreže. U „sat i kusur“, kako je nazvao nastup, pionir i veteran domaće scene stand-up komedije publici je ponudio neke od svojih najboljih točaka kojima je u bogatoj karijeri nasmijavao publiku u zemlji i inozemstvu.

„Iskustvo u šumi te s publikom na balama sijena bilo je nešto bitno drukčije od svih formata koje sam dosad doživio. Vidio sam da je publika otvarala usta i da su im se glave tresle, ali od vjetra nisam čuo smijeh“, našalio se Bajović.

Na festivalu se, kaže, odlično provodi. „Iako je ponekad hladnjikavo, ovdje je vrlo veselo i odlično. Dao bih vam ipak ocjenu – 5, kako biste imali prostora za napredak“, ocijenio je u svom stilu Bajović.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »