Nagradna igra BUDI U SVOM FILMU

3a4b545fad1b964e7b1db4d7b4721760
Budi u svom filmu i osvoji kraljevski tretman na ovogodišnjem Motovun film festivalu

Motovun film festival predstavlja nagradnu igru Budi u svom filmu koja se održava u 2 zasebne kategorije:

1. IZ DISKA – na različitim manifestacijama u Zagrebu i drugim lokacijama (o svakoj vas obavještavamo na našoj službenoj facebook stranici), bit će postavljen MFF foto korner na kojem ćemo vas fotografirati u filmskoj sceni koju izaberete čime ulazite u konkurenciju za glavnu nagradu koju ćemo odabrati po brojuskupljenih lajkova na fotografiju na našoj facebook aplikaciji Budi u svom filmu!

2. OD DOMA – ako ne možete prisustvovati manifestacijama iz gornje kategorije, niste zakinuti! Osmislite sami svoju filmsku scenu i sami se fotografirajte, a princip je isti – prijavite svoju fotografiju na facebook aplikaciju Budi u svom filmu te tako također ulazite u konkurenciju za glavnu nagradu koja će biti odabrana po broju skupljenih lajkova!

Uživajte u Motovunu kao filmske zvijezde – s besplatnim smještajem, hranom i ulaznicama! Budite filmski, veseli, kreativni i brzi, neka upravo vaša fotografija do 20.7. skupi najviše lajkova i osvojite puni motovunski pansion! Veselimo se vašim fotkama!

Ostavi komentar

Slične vijesti

Prijavite se za 8. Kampus Motovun!

I ove godine, od 26. do 29. srpnja, očekuje vas dinamičan edukativni program za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele

Više »