Najbolji trenuci 25 godina festivala na izložbi i u Motovunu

Samir-Ceric-Kovacevic_20230722_IMG_4753

Završetak cijele jedne epohe Motovun Film Festivala obilježen je i izložbom Motovun: 25 godina u sekundi, koja je nakon zagrebačke Laube otvorena u subotu i u motovunskoj galeriji Pet kula. Mnogobrojni gosti, suradnici i prijatelji festivala sa znatiželjom i nostalgijom upijali su čak 250 fotografija prepunih dojmljivih prizora, poznatih lica te emotivnih i zabavnih trenutaka.

„Birali smo ne samo fotografije koje to estetski zaslužuju, nego i neke koje pričaju priču. I kad sam pokušao zapravo shvatiti kako sve te užasno raznorodne fotografije staviti nekako zajedno, zaključio sam da kad malo bolje pogledate, da se na fotografijama svi smiju. A nitko im nije rekao say cheese”, izjavio je direktor festivala Igor Mirković.

Izložba ostaje otvorena do ponedjeljka, 24. srpnja.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »