Nominirani za nagradu Emmy u programu 18. Motovuna

99081002d8cc6f8d90441de8827baaa3
Na motovunskim platnima zasjat će i 3 zvijezde Igre prijestolja

U četvrtak, 16. srpnja objavljene su nominacije za prestižne televizijske nagrade Emmy.

Dokumentarac Alexa Gibneya Pročišćenje: scijentologija i tamnica vjere iz programa Bože, pomozi!, koji otkriva mračne tajne religije bogatih i slavnih nominiran je u čak sedam kategorija – za fotografiju, režiju, montažu, dokumentarni specijal, montažu zvuka, miks zvuka i scenarij.

Višestruko nagrađivani dokumentarac Virunga, kojeg također možete gledati u Motovunu, u programu Best of Fest nominiran je u kategorijama fotografije i dokumentarnog specijala.

TV-serija Igra prijestolja nominirana je u 24 kategorije, a ove godine u glavnom programu Motovun Film Festivala gledamo tri ostvarenja u kojima su naslovne uloge ostvarile zvijezde HBO-ove superuspješnice: Hannah Murray (Gilly) gledamo u filmu Bridgend Jeppea Rondea, Maisie Williams (Arya Stark) u Nesvjesticama, a Aidana Gillena (Littlefinger) filmu u Još si i ružan.

Popis svih nominiranih nalazi se ovdje.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »