Nominirani za nagradu Emmy u programu 18. Motovuna

99081002d8cc6f8d90441de8827baaa3
Na motovunskim platnima zasjat će i 3 zvijezde Igre prijestolja

U četvrtak, 16. srpnja objavljene su nominacije za prestižne televizijske nagrade Emmy.

Dokumentarac Alexa Gibneya Pročišćenje: scijentologija i tamnica vjere iz programa Bože, pomozi!, koji otkriva mračne tajne religije bogatih i slavnih nominiran je u čak sedam kategorija – za fotografiju, režiju, montažu, dokumentarni specijal, montažu zvuka, miks zvuka i scenarij.

Višestruko nagrađivani dokumentarac Virunga, kojeg također možete gledati u Motovunu, u programu Best of Fest nominiran je u kategorijama fotografije i dokumentarnog specijala.

TV-serija Igra prijestolja nominirana je u 24 kategorije, a ove godine u glavnom programu Motovun Film Festivala gledamo tri ostvarenja u kojima su naslovne uloge ostvarile zvijezde HBO-ove superuspješnice: Hannah Murray (Gilly) gledamo u filmu Bridgend Jeppea Rondea, Maisie Williams (Arya Stark) u Nesvjesticama, a Aidana Gillena (Littlefinger) filmu u Još si i ružan.

Popis svih nominiranih nalazi se ovdje.

Ostavi komentar

Slične vijesti

Petak pun raznovrsnih doživljaja

Kratki, dugi, kontroverzni, animirani, amaterski, romantični – danas imamo sve! Filmski program nastavljamo u 12 sati u kinu Bauer s najkontroverznijim filmom na ovogodišnjem festivalu.

Više »

Vodič za hedoniste u Istri 2

Motovun i Istra raj su za hedoniste – Drugi dio hedonističke ponude Istre Vina, istarska kapljica, suhomesnati proizvodi, slatki i slani specijaliteti naše Istre oduševit

Više »
X