Obračun filmskih mozgova u kvizu Morane Zibar

Filmski kviz 2022_Pobjednici

Ugodno poslijepodne drugoga dana festivala iskoristila je motovunska publika na terasi hotela Kaštel. Naprezale su se moždane vijuge i zaranjalo u skrivene kutke znanja ne bi li se pronašao odgovor na filmska pitanja kviz maherice Morane Zibar.

Ekipe uvijek kreativnih naziva testirale su svoje znanje sedme umjetnosti, a pobjednici su se rashladili bocom šampanjca. „Pitanja su bila šarolika, atmosfera ugodna, a upoznala sam i nove ljude. Broccoli mi je bolna točka, ne mogu da vjerujem da se nisam sjetila kako je riječ o producentici James Bond franšize“ – kaže Iva, sudionica kviza.

Filmski kviz održava se već niz godina, a od ovog izdanja toj tradicionalnoj festivalskoj igri dodajemo i jednu novu: prvo Svjetsko prvenstvo u filmskoj pantomimi koje je na programu četvrti dan festivala. Pridružite nam se u petak na još jednoj filmskoj igri s najdražom lovkinjom.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »