Otvoren natječaj za volontere

7e211bccead2ce1749451c9a205ba5a3
Rok za prijavu je od 13. do 25. lipnja, a rezultati će biti objavljeni do 1. srpnja.

Motovun film festival i ove će godine pohoditi veliki broj volontera. Dolaze iz cijelog svijeta, svaki sa drugačijom filmskom pričom, ali istom željom – da sudjeluju u organizaciji festivala konkretnim znanjem.

Volonterima Motovun film festival osigurava smještaj, hranu i sitnice koje u Motovunu život čine lakšim i veselijim, dok se od volontera očekuje obavljanje unaprijed definiranih zadataka.

Na organizaciji festivala sveukupno radi stotinu i pedeset ljudi, a tradicionalno, čak polovicu čine volonteri. Njihove dužnosti su raznolike: kreću se od održavanja festivalskih kina, preko prodaje i kontrole ulaznica do dežurstva u festivalskom kampu. Sve volontere očekuje puno rada, dobra zabava kao i, najvažnije od svega, jedinstvena prilika da u životu festivala sudjeluju iznutra.

U izboru ovogodišnjih volontera prednost će, sasvim neznatnu, kao i proteklih godina imati oni koji su već bili dio ekipe festivala. Kandidati/kinje moraju biti punoljetni/e, a Motovun film festival zadržava pravo odabira.

Rok za prijavu je od 13. do 25. lipnja, a rezultati će biti objavljeni do 3. srpnja.

Prijavnice se nalaze ovdje:

– hrvatska verzija

– engleska verzija

Ostavi komentar

Slične vijesti

Prijavite se za 8. Kampus Motovun!

I ove godine, od 26. do 29. srpnja, očekuje vas dinamičan edukativni program za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele

Više »