Otvorena izložba Zidovi i mostovi

7295ae35fb4243133cc61bfa0d2e2fe9
Predstavljeni "naši" umjetnici s berlinskom adresom

Motovun Film Festival obogaćen je izložbom Zidovi i mostovi kojom su predstavljeni radovi trinaestero domaćih umjetnika s adresom u Berlinu, gradu-partneru festivala. Izložba, koju je postavila kustosica Morana Matković, bit će otvorena do 28. srpnja, a svake večeri u 19.30 posjetitelji će imati priliku upoznati neke od umjetnika.

O svojim radovima govorit će Lovro Artuković, Nika Radić će vas hipnotizirati, Irma Markulin upoznati sa svojom pričom, dok će Tanja Ostojić izvesti performans. Umjetnička djela izrađena su u različitim medijima što doprinosi posebnom ugođaju izložbe.

Zbog svoje specifičnosti, djelo Borisa Ivandića bit će smješteno u javnom prostoru Motovuna. Izložbom, koja problematizira odlazak domaćih umjetnika u inozemstvo, umjetnici su barem nakratko vraćeni u zemlju.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »