Performans ‘Misplaced Woman?’ na motovunskim ulicama

3d8fe2dd9847dbf3268533230e788c06
Performans Tanje Ostojić zakazan je za subotu, 24. srpnja

Umjetnica sa stalnom berlinskom adresom, Tanja Ostojić, u svom performansu analizira svakodnevne aktivnosti bliske putnicima, migrantima, izbjeglicama, ali i prekarnim umjetnicima koji putuju svijetom kako bi zaradili za život. U radu koji će izvesti na motovunskim ulicama bavit će se pitanjima mobilnosti, te odnosima ranjivosti i moći. Njezin performans očekuje nas zadnjeg festivalskog dana, u subotu, 24. srpnja, s početkom u 19:30.

Kako je grad-partner ovogodišnjeg Motovun Film Festivala upravo Berlin, u suradnji s Goethe Institutom Kroatien predstavljena je umjetnička scena doseljenika iz Hrvatske i okolnih zemalja koji duhovni prostor stvaranja traže u berlinskom Babilonu.

Izložba, koja se u motovunskoj Galeriji Pet kula održava od 24. srpnja do 25. srpnja, obuhvaća radove 13 umjetnika mlađe i srednje generacije, a to su: Lovro Artuković, Ivana Franke, Nika Radić, Boris Ivandić, Nina Kurtela, Irma Markulin, Martina Mezak, Božidar Katić, Dora Đurkesac, šejla Kamerić i Tanja Ostojić.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »