Počela je prodaja najjeftinih ulaznica – zgrabi ih po samo 15 kuna!

c78bf85f05add3aaceaf6f4a2d214f71
Akcija traje do 10. srpnja!

Zgrabi bezobrazno jeftin paket ulaznica za Motovun Film Festival do 10. srpnja, postani motovunski šatoraš (besplatno spavaj u kampu) i gledaj čak deset filmova za samo 150 kuna. Prije migracije na motovunsko brdo, ne zaboravi se igrati skrivača po Zagrebu s četiri kultna filma koje donosi ovogodišnji ciklus Skrivenih projekcija MFF-a.

Iz godine u godinu svijet se nezaustavljivo mijenja što nikako nije slučaj s Motovun Film Festivalom koji ostaje dosljedan u nakani osiguravanja senzacionalno jeftinih kino karata za svoju publiku.

Paket SVE PO 15 KUNA nudi vlasništvo nad 10 ulaznica s kojima jedna osoba može ući na deset različitih projekcija po vlastitom izboru. Akcija vrijedi do 10. srpnja ili do isteka zaliha. Gdje se još za 150 kuna mogu gledati recentni nezavisni naslovi i to u neprocjenjivom srednjovjekovnom ambijentu? Nigdje osim u Motovunu! Zato odmah osigurajte svoje mjesto pred platnom putem servisa Kupiulaznicu.hr!

Nakon 10. srpnja u prodaji je VEČERNJI KOMPLET po cijeni od 300,00 kuna.

Osim što kupovinom bilo kojeg od paketa iskazujete ljubav prema svome džepu, ostvarujete i mogućnost besplatnog kampiranja podno Brda filmova za vrijeme festivala.

Mislili smo i na one koji će teško potegnuti do Motovuna ili se jednostavno žele zagrijati za festival. I ove godine pripremili smo četiri Skrivene projekcije kultnih filmova na tajnim lokacijama u Zagrebu.

Projekcije su besplatne, a za sudjelovanje potrebno je prijaviti se na newsletter MFF-a na adresi skrivene.motovunfilmfestival.com. Požurite, jer prvi je film Kineska četvrt na rasporedu već u nedjelju, 17. lipnja.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »