Počeo nulti dan!

d15068b93b966f81fce1ef10c972e77f
Otvoren je festivalski kamp, blagajne, festivalska trgovina i ostali festivalski sadržaj

Nulti dan festivala u Motovunu je počeo. Od danas je otvoren festivalski kamp, blagajne, festivalska trgovina, te press centar, a cijeli grad pokriven je besplatnom Wi-Fi mrežom koju je omogućio Iskon. Večeras na trgu u 21.15 za goste i posjetitelje Motovun Film Festivala održat će se besplatna projekcija filma Red Tails, a od 23 sata slijedi fešta u gradu.

U Motovun već danas stižu dva kamperska autobusa, tako da dobre zabave uz film i druženje zasigurno neće nedostajati. Film koji će se večeras prikazati u Motovunu nikada prije nije prikazan u Hrvatskoj, a sniman je u Motovunu. Red Tails je rađen u produkciji Georgea Lucasa, a u njemu se pojavljuju brojni stanovnici Motovuna.

U subotu, 28. srpnja s prvom projekcijom u kinu Bauer u deset sati počinje prvi dan festivala, a svečano otvaranje je na trgu navečer u 21 sat. Na otvaranju će se prikazati film Sestra, ovogodišnji dobitnik Srebrnog medvjeda na filmskom festivalu u Berlinu, a osobno će ga predstaviti redateljica Ursula Meier.

Ostavi komentar

Slične vijesti

Prijavite se za 8. Kampus Motovun!

I ove godine, od 26. do 29. srpnja, očekuje vas dinamičan edukativni program za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele

Više »