Počeo nulti dan!

d15068b93b966f81fce1ef10c972e77f
Otvoren je festivalski kamp, blagajne, festivalska trgovina i ostali festivalski sadržaj

Nulti dan festivala u Motovunu je počeo. Od danas je otvoren festivalski kamp, blagajne, festivalska trgovina, te press centar, a cijeli grad pokriven je besplatnom Wi-Fi mrežom koju je omogućio Iskon. Večeras na trgu u 21.15 za goste i posjetitelje Motovun Film Festivala održat će se besplatna projekcija filma Red Tails, a od 23 sata slijedi fešta u gradu.

U Motovun već danas stižu dva kamperska autobusa, tako da dobre zabave uz film i druženje zasigurno neće nedostajati. Film koji će se večeras prikazati u Motovunu nikada prije nije prikazan u Hrvatskoj, a sniman je u Motovunu. Red Tails je rađen u produkciji Georgea Lucasa, a u njemu se pojavljuju brojni stanovnici Motovuna.

U subotu, 28. srpnja s prvom projekcijom u kinu Bauer u deset sati počinje prvi dan festivala, a svečano otvaranje je na trgu navečer u 21 sat. Na otvaranju će se prikazati film Sestra, ovogodišnji dobitnik Srebrnog medvjeda na filmskom festivalu u Berlinu, a osobno će ga predstaviti redateljica Ursula Meier.

Ostavi komentar

Slične vijesti

007 NA PLJEŠIVICI

“Kino u vinogradu” dolazi nadomak Zagreba: u vinogradarskom izletištu Braje kod Jastrebarskog spajamo filmsko i vinsko iskustvo, uz novi film Jamesa Bonda

Više »
X