Počinje Buzz@teen!

51a70f743ca3f3bd661aff42ed42704d
Danas počinje naš festival za cijelu obitelj, mlađi brat Motovun Film Festivala - Buzz@teen.

Dočekali smo i taj dan! Danas počinje naš festival za cijelu obitelj, mlađi brat Motovun Film Festivala – Buzz@teen. Buzz@teen donosi izbor najboljih europskih filmova za djecu i mlade, kao i filmove s Motovun Film Festivala za odrasle, a održava se u periodu od dva vikenda, od 25.7. – 31.7. i od 31.7. – 3.8., u tri buzetska festivalska kina, a sve informacije o programu i ulaznicama možete pronaći ovdje, na našoj web stranici, pod izbornikom BUZZ@TEEN. 🙂

Danas, 25.7., na programu prvog dana Buzz@teena možete gledati:

18:00, Kino Muzej
ANTBOY
Danska / Denmark
Redatelj / Directed by Ask Hasselbalch
2013., 77 min
dob: 8+

Dvanaestogodišnji Pelle vodi strašno dosadan život u malom danskom gradu, kad ga ugriz vrlo posebnog mrava daruje
nevjerojatnim moćima. Uz pomoć svog čudnog, stripovima opsjednut prijatelja iz razreda, Wilhelma, on prihvaća plašt i kukuljicu novog superheroja: Antboy! No, Pelle uskoro otkriva da s velikom moći dolazi i velika odgovornost. Biti superheroj nije tako jednostavno kao što se čini!
bit.ly/19kSirT

21:00, Kapetanovo Kino
MI SMO NAJBOLJE!
švedska / Sweeden
Redatelj / Directed by Lukas Moodysson
2013., 102 min
dob: 12+

Stockholm 1982. Film o Bobi, Klari i Hedvigi. Tri trinaestogodišnje djevojčice koje lutaju ulicama. One su hrabre i jake, slabe, zbunjene i čudne, i moraju se prerano brinuti o sebi. Moraju podgrijati jelo same dok je mama u pubu ili osnovati punk bend bez ikakvih instrumenata, iako svi kažu da je punk mrtav.
bit.ly/1rguaLA

21:15, Kino Pjacalet
POSLJEDNJA POSTAJA OSLOBOĐENJE
Turska /Turkey, 2004., 135'
Redatelj / Directed by Yusuf Pirhasan

Psihologinju Ejlem ostavlja zaručnik, a ona ubrzo saznaje da ju cijelo vrijeme vara s njenom najboljom prijateljicom. Na put izlaska iz depresije i k osobnom oslobođenju vodi je društvo od četiri posve različite i osebujne susjede koje su se odlučile osvetiti grubim i bezobzirnim muškarcima.
bit.ly/1nzX35F

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »