Počinju razgovori Netočno u podne

badbd5456706771c34b8c0d48cb75f66
Prvi na redu je Mustafa Nadarević

Svakog dana na terasi ispred hotela u 12.30 na rasporedu su razgovori Netočno u podne s ovogodišnjim dobitnicima motovunskih nagrada Mustafom Nadarevićem, Radom šerbedžijom i Rubenom Östlundom te s umjetnicima koji djeluju u Berlinu.

Selektor programa Jurica Pavičić danas razgovara s Mustafom Nadarevićem, koji jeu svojoj dugoj karijeri odigrao više od 150 kazališnih uloga i snimio više od 60 filmova, drama i TV serija s najvećim redateljima jugoslavenskog, hrvatskog i BiH filma. Za sebe je znao reći kako se uvijek izvlačio na talent i da je ozbiljno počeo raditi tek iza svoje tridesete.

Ostavi komentar

Slične vijesti

Netočno u podne – Tusta

Posljednjeg dana festivala održana su čak dva razgovora Netočno u podne. Na Terasi ispred Hotela u 11:30 u goste su došli producent Nenad Puhovski i redatelj Andrej Korovljev čiji je film Tusta ove godine doživio premijeru na Motovunu.

Više »

I am doing this for you, my beloved people

Hrvatski performer i konceptualni umjetnik, Siniša Labrović, na ovogodišnjem je izdanju Motovun Film Festivala predstavio svoja četiri rada, od kojih je najzanimljiviji za posjetitelje bio

Više »
X