Posljednja Skrivena projekcija je ‘Let iznad kukavičjeg gnijezda’!

762374691056a05f7b9d0ed1d6603eb1
Legendarni klasik Miloša Formana pronađite večeras na ludnici od lokacije!

Sljedeća, posljednja u nizu Skrivena projekcija je kultni klasik Miloša Formana, Let iznad kukavičjeg gnijezda čije je projekcija zakazana za danas,četvrtak, 13. srpnja u 21 sat.

Fantastično glumačko ostvarenjeJacka Nicholsonau legendarnoj ulozi Randlea McMurphyja, osuđenika za silovanje koji je premješten u mentalnu bolnicu na odsluženje kazne, obilježilo je filmski evergreenLet iznad kukavičjeg gnijezdaredateljaMiloša Formana. Pet najvažnijih Oscara (film, redatelj, glumac, glumica, adaptirani scenarij) zakucalo je ekranizaciju popularnog romana Kena Keseya u filmsku povijest kao metaforu ugnjetavačkog društva koje strahovladom svoje „drugačije" članove tjera u ludilo, a na kraju i smrt.

Klub boraca, Društvo mrtvih pjesnika, Ta divna stvorenjaiNoć na zemljifilmovi su koje ste ove godine tražili u Laubi, Preporodnoj dvorani, Zoološkom vrtu i Gredelju. Posljednja lokacija nešto je dalje od dosadašnjih, ali pruža filmsko iskustvo koje donosi novi pogled na Formanov klasik iz 1976.

Kako je mjesto projekcije još uvijek tajna, jedini način da saznate točnu lokaciju je prijavom nanewsletterna našoj službenoj stranici. Još uvijek stignete!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »