Postani volonter/ka Buzz@teena!

3a85cd68668bd82210473541261cf6a2
Buzz@teen-poseban program Motovun Film Festivala u Buzetu.

Iz Buzeta si ili okolice, imaš više od 18 godina, voliš dobre filmove i želiš sudjelovati u organizaciji festivala? Ako je tvoj odgovor da – ti si prava osoba za Buzz@teen, poseban program Motovun Film Festivala u Buzetu.

Buzz@teen je program najboljih filmova za filmofile-juniore, za tinejdžere i one koji će to uskoro postati, filmovi koje starci ne razumiju i nikad ih neće razumjeti, sa svih strana Europe. Za one malo starije, tu je poseban izbor filmova sa programa ovogodišnjeg Motovun Film Festivala.

Ako si spreman/na raditi i dobro se zabaviti, imaš slobodnog vremena u periodu od 24.07. do 04.08. i želiš zaviriti iza kulisa jednog filmskog festivala – javi nam se nabuzzeteen@mff.hr, pošalji nam svoje podatke i kratku poruku zašto se želiš priključiti veseloj Buzz@teenskoj ekipi i zašto bi trebali izabrati baš tebe.

Svoje prijave možete poslati zaključno sa 30.06., a za sva pitanja javite nam se na buzzeteen@mff.hr

Vidimo se na Buzz@teenu!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »