Povratak najbolje trube Balkana!

c6f5465d371d071db932b9788dcd4e9d
Repetitor, ABOP, Joke i Džambo Agušev rasplesat će Motovun.

Nakon sati provedenih sjedeći pred platnom uz odlične filmove, svaku večer Motovun Film Festivala dođe vrijeme da se izvije bok i pokaže neki novi plesni korak. Glazbeni program namijenjen je svima koji su svojih nekoliko sati sna spremni žrtvovati za ples do zore uz najzvučnija imena glazbene industrije. Svi koncerti u svih pet dana trajanja festivala su besplatni, a bendovi koje se ove godine očekuje na brdu su:

Repetitor–tročlani srpski rock'n'roll bend koji divljim i energičnim nastupima oduzima dah. Beskompromisni čuvari snažnog ritma zaplijenili su pažnju svojim zadnjim albumom "Dobrodošli na okean", čiji neiskvareni rokerski zvuk vas neće ostaviti ravnodušnima.

ABOP– underground bend specifičnog zvuka koji se jednostavno mora čuti uživo. Punim nazivom After je bolji od Partyja broji sedam članova koji, uz ritam dva seta bubnjeva, donose savršeno plesnu techno party atmosferu. Specifični glazbeni nastup popraćen je i vizualnim svjetlosnim efektima stoga je cijeli performans jednostavno must see.

Joke– iz zemlje partnera, Francuske, dolazi nam osmeročlani bend eksplozivnih Parižana. Miješanjem reggaea, fusiona, punka, rocka i hip-hopa Joke će u vruće motovunske noći unijeti vatreni plesni ritam koji drži do zore.

Džambo Agušev- romski trubački orkestar koji je 2013. održao jedan od najluđih motovunskih koncerata ponovno dolazi rasplesati našu publiku. Frontman Džambo proglašen je za prvu trubu svijeta prije četiri godine na međunarodnom natjecanju trubača i vjerujte, energičnu svirku ovog čovjeka ne želite propustiti.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »