Poziv na press konferenciju 17. Motovun Film Festivala

d4d09e25ff5f026704ad171b093116e5
Press konferencija će se održati sutra, u utorak, 1.7., u 11 h, u LAUBI.

Poštovani predstavnici medija,

Pozivamo Vas na press konferenciju 17. Motovun Film Festivala koja će se održati u utorak, 1.7., u 11 sati, u LAUBI (Baruna Filipovića 23a, Zagreb).

Na press konferenciji bit će predstavljen filmski i glazbeni program festivala, ovogodišnji Žiri u egzilu, novi program za djecu i mlade Buzz@teen, potvrđeni ugledni gosti iz svijeta filma te dobitnici festivalskih priznanja Maverick i 50 godina, suradnja s Hrvatskim Telekomom kao i brojne druge informacije vezane uz ovogodišnje izdanje festivala.

U četvrtak, 3.7., u 13 sati, Motovun Film Festival održat će press konferenciju u Buzetu, u prostoru Zavičajnog muzeja (Ulica rašporskih kapetana 5).

17. Motovun Film Festival održat će se od 26. do 30. srpnja na poznatom brdu filmova, a svojoj će publici predstaviti sedamdesetak filmskih naslova, hrvatske premijere filmova nagrađivanih na najuglednijim svjetskim festivalima, bogat glazbeni i zabavni program te 5 nezaboravnih dana i noći na brdu 277 metara iznad realnosti.

Nadamo se vašem dolasku, a za sve dodatne informacije i pitanja dostupni smo na press@motovunfilmfestival.com.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »