Požuri! Paket od 10 MFF ulaznica za samo 150 kuna

0eca36818f93dcf473b8d1e1db133848
Prouči program 19. Motovun Film Festivala i dođi na brdo!

U prodaji su najjeftinije ulaznice za omiljenu ljetnu destinacijusvih filmofila -Motovun Film Festival!Devetnaesto izdanje počet će 26. srpnja i u pet dana i noći ispunit će platna sa šezdesetak projekcija, u tri programa zemlje partnera Italijeprikazat će se petnaestak filmova, ponudit će se besplatan smještaj u kampu te nakon 30. srpnja nastavit će se širiti filmska vibra i preko motovunskih zidina.

Ima jedan gradna kojemu se svake godine u zadnjem tjednu srpnja populacija naglo poveća, naboj pozitivne energije poraste, vremenska ograničenja nestanu, a živa naljestvici konzumacije dobrih filmova poskoči. Ime grada je Motovun, a razlog je Motovun Film Festivalza kojeg su karte već u prodaji.

Na ovogodišnjem će izdanju igrati šezdesetak filmova, a najbolji način da pogledate one koji vas zanimaju su četiri vrste kompleta ulaznica koje su vremenom, mjestom i cijenom prilagođeneposjetiteljima Motovuna.Komplet Sve po 15 kunanajnježniji je prema vašem džepu, jerza samo 15 kuna po karti nudi 10 ulaznica za filmove po izboru. Prilika da za 150 kuna pogledate deset hit filmova pod zvjezdanim nebom traje do 30. lipnja, stoga ju zgrabite što prije!Osim Sve po 15 kuna, tu suVeliki komplet (10 ulaznica)i Mali komplet (5 ulaznica) za ljubitelje projekcija u kinu Trg, a za ranoranioce smo pripremili Jutarnji komplet koji pokriva svih deset projekcija u Kinu Bauer od 10 do 14 sati.Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti prekoUlaznice.hrsustavaili nanjihovim prodajnim mjestima.Kupnjom bilo kojih od navedenih paketa – kupac ima besplatan smještaj u festivalskom kampu.

Premijera dokumentarca o legendarnom Iggy Popu na 19. MFF-u

U slučaju da cijene ulaznica i besplatan kamp nisu dovoljna motivacija za penjanje na brdo filmova, evo još malo motivacije. Jedna od projekcijaza kojuće se zasigurno tražiti karta višeje premijera dokumentarca o legendarnom Iggy Popu, "Gimme Danger" (SAD, 2016.) u režiji višestruko nagrađivanog Jima Jarmuscha. Tu je i pobjednik Berlinalea "Gori more" (G. Rosi,Italija, Francuska, 2016.) koji donosi pogled na aktualnu migrantsku krizu iz perspektive 12-godišnjeg dječaka, avalja spomenuti i neobičnu humorističnu dramu "Tangerine"(Sean Baker, SAD, 2015.),film koji je svoju premijeru doživio na ovogodišnjem Sundance Film Festivalu, a zanimljivo jeda je u cijelosti sniman mobitelom.

Tri programa u suradnji sa zemljom partnerom Italijom

U suradnji sa zemljom partneromItalijom -MFF donosi čak tri programa. Prvi je posvećen petorici najboljih talijanskih redatelja današnjice i od svakog će biti prikazan po jedan film. Filmovi izvučeni sa samog dna čizme bit će predstavljeni u programu "Talijanski Jug" dok će vas izbor filmova u "Italija se smije", kao što i sam naziv govori, nasmijati do suza.Na pitanje "Gdje ste bili 2016.?" svatko će jednostavnoodgovoriti "U Motovunu!", ali ne dajte se zbuniti istoimenim nazivom programa koji će se posvetiti temi jačanja desnice u zemljama središnje Europe.

Počnite planirati filmsko ljetovanje na brdu filmova od 26. do 30.srpnja!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »