Predstavljeni ambasadori Slobodne zone Motovun!

d913c19fcfd717189d371c9c14a212f1
Danas je u BIC-u u Zagrebu održana konferencija za medije.

Danas je u BIC-u (Biciklističkom info centru) u Zagrebu održana konferencija za medije na kojoj su se predstavili Ambasadori Slobodne zone Motovun koji će u trodnevnoj biciklističkoj karavani odvoziti 318 km do obećane filmske zemlje.

Udruga Moj bicikl i Motovun film festival po prvi puta organiziraju biciklističku karavanu sa ciljem promocije Festivala. Dvadeset Ambasadora će promicati pozitivne ideje, kreativnost, filmsku kulturu i vožnju biciklom kroz sva mjesta i gradove kojima će prolaziti.

Biciklistički ambasadori Motovun film festivala su ljudi različitih životnih interesa kao i različite dobi ( najmlađi ima 25,a najstariji 47 godina), a zajednička im je ljubav prema vožnji biciklom i prema filmovima.

Ambasdore je predstavilaDarinka Jug, predsjednica udruge Moj bicikl te je pozdravila prisutne goste kao i gradonačelnika Milana Bandića. Nakon kratke prezentacije uvoda u kojem se zahvalila MFF na ukazanom povjerenju i partnerstvu, te sponzorima Sunce osiguranju koje je omogućilo da svi Ambasadori budu osigurani tijekom puta, kao i Bruketi&Žiniću na specijalnim majicama od organski uzgojenog pamuka kojima daruju Ambasadore i koje će se kao specijalna limitirana kolekcija moći nabaviti samo na MFF.

„Ovom karavanom pokazat ćemo povezanost kulture i športa Zagreba i Motovuna kao dva kulturna centra koja se međusobno podržavaju i nadopunjavaju. Osobno neću biti u mogućnosti priključiti se karavani cijelo vrijeme, ali ću sa zadovoljstvom ispratiti Ambasadore u srijedu ujutro sa Bundeka točno u osam sati“ rekao je u svom kratkom govoru gradonačelnikMilan Bandić.

Sa detaljima samog Filmskog festivala prisutne je upoznalaPaola Orlić, voditeljica PR službe Motovun film festivala : „MFF je posebno ponosan na inicijativu udruge Moj bicikl da ovogodišnji 16.po redeu MFF učini doživljajem više. Po prvi puta smisao neće biti samo dolazak već i putovanje do Motovuna.“

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »