PRIJAVI SE NA 7. KAMPUS MOTOVUN!

230396455_4963708656988865_4880710990826149871_n

Za mlade filmaše i studente i ovog ljeta bogat edukativni program

Ovogodišnji festival bit će dobrim dijelom u znaku Švedske – zemlje partnera, no pravi švedski stol u Motovunu je uvijek na raspolaganju studentima, mladim filmašima i onima koji će to tek postati.

Kampus Motovun je šarolik radionički i filmski program koji se održava za vrijeme Motovun film festivala od 26. do 30.  srpnja. Prije svega, to je mjesto susreta iz kojeg su se kroz ove godine razvila mnoga prijateljstva i pravi međunarodni filmski projekti.

Na sedmom kampusu očekuju vas dvije radionice kroz koje istražujemo alate i tehnike koje svaki mladi filmaš mora usvojiti, od analogne fotografije do kreiranja virtualne stvarnosti kao i niz zanimljivih predavanja vrhunskih filmskih profesionalaca. Uz to će, kao i svake godine, biti predstavljene filmske škole iz regije i svijeta uz projekcije studentskih filmova. Iz prve ruke ćete od samih studenata moći saznati sve o uvjetima za upis, načinima rada škola te svim tajnama i trikovima koje će otvoreno i iskreno podijeliti s vama i biti na raspolaganju za sva pitanja. Tu je tradicionalno i Debatni klub u večernjim satima na kojem polaznici razgovaraju o filmovima iz festivalskog programa kao i razni drugi sadržaji.

Za prijavu na kampus Motovun pošaljite nam životopis i kratko motivacijsko pismo (u kojem obrazlažete što vas zanima u filmu i zašto želite sudjelovati na radionici do 1000 znakova s razmakom) na e-mail adresu: studenti@motovunfilmfestival.com

Prijaviti se mogu:

  • studenti filmskih škola iz Hrvatske i regije
  • studenti škola koje imaju filmske kolegije 
  • mladi filmaši i budući studenti
  • mladi filmski teoretičari/kritičari

Nudimo:

  • besplatni smještaj u festivalskom kampu
  • besplatnu akreditaciju za festivalske programe i projekcije
  • predstavljanja domaćih i stranih filmskih škola i njihovih filmova
  • prijavite svoj film i predstavite svoju školu ili saznajte sve o školi koju biste htjeli upisati te kako u tome uspjeti

Rok za slanje prijave je 5. srpnja. Broj mjesta je ograničen, pa požurite s prijavama! Odabrani polaznici bit će obaviješteni najkasnije do 8. srpnja.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »