PRIJAVI SE NA KAMPUS MOTOVUN!

MG_2635

Prijave za festivalsku filmsku radionicu primaju se do 4. srpnja

Želite da vaš film što prije zaigra na Motovun Film Festivalu, ali ga još niste snimili? Ili imate neke filmove, ali bi mogli biti duži i bolji?

Kampus Motovun osvježavajuća je i ležerna ljetna radionica za vas, kojom Motovun Film Festival već šestu godinu za redom otvara vrata filmašima budućnosti – jer kroz Kampus prošlih je godina prošlo 255 polaznika iz 10 zemalja i 20 filmskih škola!

Kampus je koncipiran kao švedski stol s kojeg svatko može uzeti ono što mu se najviše dopada: predavanja iskusnih profesionalca, praktične radionice i razgovore o filmu s vodećim filmskim kritičarima, sve s ciljem da se boravak na brdu filmova iskoristi za stjecanje novih znanja i korisnih poznanstava.

Ove godine od 27. do 31. srpnja očekuje vas zanimljiva VR radionica čiji je 3D svijet inspiriran velikim Federicom Fellinijem, predavanja o temama i dilemama koje muče svakog filmaša koji tek treba uzletjeti. I ono najvažnije – učite od svojih kolegica i kolega; studenti predstavljaju svoje filmske škole i edukativne programe, razmjenjuju iskustva i jedni druge upućuju kako proširiti svoja filmska znanja. Predstavljanje škola, koje rade studenti za studente, prati i prikazivanje studentskih filmova. Zato je motovunski Kampus inkubator budućih filmskih projekata, te mjesto stvaranja novih korisnih poznanstava i iskustava.

U skladu sa svim epidemiološkim mjerama i preporukama, i u Kampusu moramo paziti da nas ne bude previše, pa će broj polaznika biti ograničen. Prijavite se što prije, pošaljite nam životopis i kratko motivacijsko pismo (u kojem obrazlažete što vas zanima u filmu i zašto želite sudjelovati na radionici do 1000 znakova s razmakom)

I sve to pošaljite na e-mail adresu: studenti@motovunfilmfestival.com

Prijaviti se mogu:

  • studenti filmskih škola iz Hrvatske i regije
  • studenti škola koje imaju filmske kolegije 
  • mladi filmaši i budući studenti
  • mladi filmski teoretičari/kritičar

Nudimo:

  • besplatni smještaj u festivalskom kampu
  • besplatnu akreditaciju za festivalske programe i projekcije
  • predstavljanja domaćih i stranih filmskih škola i njihovih filmova
  • prijavite svoj film i predstavite svoju školu ili saznajte sve o školi koju biste htjeli upisati te kako u tome uspjeti

Rok za slanje prijave je 4. srpnja/jula. Broj mjesta je ograničen, pa požurite s prijavama! Odabrani polaznici bit će obaviješteni najkasnije do 8. srpnja.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »