Prijavi se na Kampus Motovun radionicu!

62253475_990932821237923_1428250365937057792_n
Kampus Motovun je lagana ljetna radionica za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele znati više!

Kampus traje od 23. do 27. srpnja uz praktične radionice i jednim do dva predavanja dnevno o temama koje se obično ne pokrivaju u redovnim filmskim školama. Predavanja su okrenuta budućnosti filmskog stvaralaštva, a vode ih istaknuti filmski autori. Tu su također radionica VR-a i Debatni klub, svakodnevna predstavljanja filmskih škola iz regije i svijeta, uz prikazivanje studentskih filmova te razni drugi sadržaji.

Što nudimo:
‒ besplatni smještaj u festivalskom kampu
‒ besplatnu akreditaciju za sve festivalske programe i projekcije
‒ predstavljanja domaćih i stranih filmskih škola i njihovih filmova
‒prijavite svoj film i predstavite svoju školu ili saznajte sve o školi koju biste htjeli upisati te kako u tome uspjeti
‒ ako želite biti smješteni u privatnom smještaju, naš Ured za goste pomoći će vam u pronalasku (cijena varira od 30 do 50 eura na dan)
‒ festivalski autobus, s najpovoljnijim cijenama na relaciji Zagreb-Motovun vozi dan prije početka festivala (22. srpnja) i vraća se u Zagreb dan nakon festivala (28. srpnja)

Tko se može prijaviti:

‒ studenti filmskih škola iz Hrvatske i regije
‒ studenti škola koje imaju filmske kolegije  
‒ mladi filmski teoretičari/kritičari

Kako se prijaviti

‒ pošaljite životopis i kratko motivacijsko pismo s obrazloženjem zašto želite sudjelovati na radionici (do 300 znakova s razmakom) na e-mail adresu: studenti@motovunfilmfestival.com

Rok za slanje prijave je 1.7. Broj mjesta je ograničen pa požurite s prijavama! Odabrani sudionici biti će obaviješteni najkasnije do 5. srpnja.

Uz sve ponuđene sadržaje, naš najvažniji cilj je upoznavanje i povezivanje mladih snaga, filmaša i kritičara budućnosti! Uživajte na festivalu u krugu internacionalnog filmskog plemena.

I NA KRAJU: AKO TEK ŽELITE POSTATI STUDENT/ICA FILMSKE ŠKOLE,  ako studirate na nekom drugom fakultetu ili pak ne želite biti ni na kakvoj radionici – imamo rješenje za vas: od početka srpnja možete se prijaviti za studentsku akreditaciju koja vam po cijeni od 150 kuna omogućuje ulaz na sve programe 22. Motovun Film Festivala.

O svemu se informirajte putem našeg e-maila: studenti@motovunfilmfestival.com

Ostavi komentar

Slične vijesti

U Puli izdominirali filmovi koje ćemo gledati ove godine u Motovunu!

U subotu su na 66. izdanju Pulskog filmskog festivala dodijeljene nagrade, a prošle su u znaku filma Dnevnik Diane Budisavljević, redateljice Dane Budisavljević koja je godinama bila dio motovunskog organizacijskog tima i kojoj ovom prilikom od srca čestitamo. Laureati su još i filmovi Šavovi i Bog postoji, njeno ime je Petrunija koje ćemo također gledati u natjecateljskom programu ovogodišnjeg Motovuna.

Više »

U ČETVRTAK U BUZETU POČINJE BUZZ@TEEN

Motovun Film Festival će po sedmi put razapeti platna na susjednom brdu u Buzetu te predstaviti neke od najboljih europskih dječjih naslova ove sezone, ali i motovunske pretpremijere za odrasle. Program Buzz@teen će od 18. od 21. srpnja progovoriti o temama važnima za mlade, ali i o aktualnim društvenim temama.

Više »

Andrew Bujalski je počasni gost 22. MFF-a

U Motovun dolazi američki redatelj koji je izmislio podžanr „mumblecore“ • Jedan je od vodećih indie redatelja u svijetu čiji se radovi već smatraju kultnima • Bio je učenik legendarnog Dušana Makavejeva • Bit će predstavljen s tri filma u ovogodišnjem programu

Više »
X