Prijavi se na Kampus Motovun radionicu!

75a7d1aa3e50840112483331d726807c
Prijavite se na radionicu Kampus Motovun i postanite dio filmske stvaralačke budućnosti!

Kampus Motovun lagana je ljetna radionica za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji žele znati više!škola traje od25. do 29. srpnjai ima jednodo dva predavanja dnevno i o temama koje se obično ne pokrivaju u redovnim filmskim školama, okrenuta su budućnosti filmskog stvaralaštva, a vode ih istaknuti filmski autori. Za sve polaznike/ce sklonije teoriji, svakog dana organiziramo okrugli stol o najzanimljivijim i najinovativnijim filmovima iz programa Debatni klub. Voditelji razgovora vodeći su filmski kritičari i kritičarke. Detaljan popis predavanja i predavača bit će dostupan uskoro.

što nudimo:

– besplatni smještaj u festivalskom kampu

– besplatnu akreditaciju za sve festivalske programe i projekcije

– predstavljanja domaćih i stranih filmskih škola i njihovih filmova – prijavite svoj film i predstavite svoju školu

– ako želite biti smješteni u privatnom smještaju, naš ured za goste pomoći će vam da pronađete (cijena varira od 30-50 eura na noć)

-festivalski autobus, s najpovoljnijim cijenama, na relaciji Zagreb-Motovun vozi dan prije početka festivala (24.07.) i vraća se za Zagreb dan nakon festivala (30.07.)

Tko se može prijaviti:

– studenti filmskih škola iz Hrvatske i regije

– studenti škola koje imaju filmske kolegije

– mladi filmski teoretičari/kritičari

Kako se prijaviti:

– na e-mail: studenti@motovunfilmfestival.com pošaljite životopis i kratko motivacijsko obrazloženje zašto želite sudjelovati u radionici (do 300 znakova s razmakom)

– rok za slanje prijave je 25.6.

– broj mjesta je ograničen pa požurite s prijavama! Odabrani sudionici biti će obaviješteni najkasnije do 1.7.

Uz sve ponuđene sadržaje, naš najvažniji cilj je upoznavanje i povezivanje mladih snaga, filmaša i kritičara budućnosti! Uživajte na festivalu u krugu internacionalnog filmskog plemena.

I NA KRAJU: AKO TEK ŽELITE POSTATI STUDENT/ICA FILMSKE šKOLE, ako studirate na nekom drugom fakultetu ili pak ne želite biti ni u kakvoj radionici – imamo rješenje za vas: do 20.07. možete se prijaviti za studentsku akreditaciju koja vam po cijeni od 100 kn omogućuje ulaz na sve programe 20. Motovun Film Festivala.

O svemu se informirajte putem našeg e-maila:studenti@motovunfilmfestival.com

Ostavi komentar

Slične vijesti

Prijavite se za 8. Kampus Motovun!

I ove godine, od 26. do 29. srpnja, očekuje vas dinamičan edukativni program za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele

Više »