Prijavi se na Kampus Motovun!

e392626e7282a4cf935180581a9e1e1d
Za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele znati više!

Kampus Motovunje lagana ljetna radionica za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele znati više! Kampus traje od 24. do 28. srpnja s jednim do dva predavanja dnevno o temama koje se obično ne pokrivaju u redovnim filmskim školama. Predavanja su okrenuta budućnosti filmskog stvaralaštva, a vode ih istaknuti filmski autori. Tu su također i Debatni klub, svakodnevna predstavljanja filmskih škola iz regije i svijeta, uz prikazivanje studentskih filmova te razni drugi sadržaji.

što nudimo:

‒ besplatni smještaj u festivalskom kampu

‒ besplatnu akreditaciju za sve festivalske programe i projekcije

‒ predstavljanja domaćih i stranih filmskih škola i njihovih filmova ‒prijavite svoj film i predstavite svoju školu ili saznajte sve o školi koju biste htjeli upisati te kako u tome uspjeti

‒ ako želite biti smješteni u privatnom smještaju, naš Ured za goste pomoći će vam u pronalasku (cijena varira od 30-50 eura na dan)

‒ festivalski autobus, s najpovoljnijim cijenama na relaciji Zagreb-Motovun vozi dan prije početka festivala (23. srpnja) i vraća se u Zagreb dan nakon festivala (29. srpnja)

Tko se može prijaviti:

‒ studenti filmskih škola iz Hrvatske i regije

‒ studenti škola koje imaju filmske kolegije

‒ mladi filmski teoretičari/kritičari

Kako se prijaviti:

‒ pošaljite životopis i kratko motivacijsko pismo s obrazloženjem zašto želite sudjelovati na radionici (do 300 znakova s razmakom) na e-mail adresu: studenti@motovunfilmfestival.com

‒ rok za slanje prijave je 30. lipnja

‒ broj mjesta je ograničen pa požurite s prijavama! Odabrani sudionici biti će obaviješteni najkasnije do 5. srpnja

Uz sve ponuđene sadržaje, naš najvažniji cilj je upoznavanje i povezivanje mladih snaga, filmaša i kritičara budućnosti! Uživajte na festivalu u krugu internacionalnog filmskog plemena.

I NA KRAJU: AKO TEK ŽELITE POSTATI STUDENT/ICA FILMSKE šKOLE, ako studirate na nekom drugom fakultetu ili pak ne želite biti ni u kakvoj radionici – imamo rješenje za vas: do 20. srpnja možete se prijaviti za studentsku akreditaciju koja vam po cijeni od 100 kuna omogućuje ulaz na sve programe 21. Motovun Film Festivala.

O svemu se informirajte putem našeg e-maila:studenti@motovunfilmfestival.com

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »