PRIJAVI SE ZA MOTOVUNSKOG VOLONTERA!

volonteri
Rok za prijave je 15. lipnja

Naš mali veseli festival ne bi bio to što je bez naših čuvenih volontera, ponovit ćemo to po milijunti put. E pa, ako imaš želju popeti se ponovo ili prvi put na Brdo filmova, prijavi se za volontera Motovun Film Festivala 2022.

Trebamo entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost. I možda dozu ili dvije pozitivnog ludila i adrenalina. Svakako, prava vrijednost volontiranja na Motovun Film Festivalu su iskustva koja stječete. Pa, ako si se već prepoznao/la, prijavi se.

Zadaci su raznoliki: od održavanja festivalskih kina, preko prodaje i kontrole ulaznica do dežurstva u festivalskom kampu. No volontere očekuje i uživanje u filmovima, dobra zabava, druženje s filmskim znalcima te jedinstveno iskustvo sudjelovanja u organizaciji festivala. Naravno, i smještaj, hrana i sitnice koje u Motovunu život čine lakšim i veselijim.

Kandidati/kinje moraju biti punoljetni/e, a Motovun film festival zadržava pravo odabira. Rok za prijavu je 15. lipnja, a rezultati će biti objavljeni 18. lipnja.

Prvi korak je da ispunite prijavnicu.

KORISNE UPUTE:

Molimo vas da u prijavnici ispunite sva polja i budete kreativni i rječiti. Svakako preporučujemo da prije ispunjavanja pročitate i naš ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćete pronaći detaljna pojašnjenja. Pojave li se problemi s ispunjavanjem online prijavnice ili vas muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, možete nas kontaktirati na volonteri@motovunfilmfestival.com

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »