PRODULJEN ROK ZA PRIJAVU VOLONTERA!

Produljen-rok-za-volontere

Prijavi se do 19. 6. i volontiraj u Motovunu i/ili Gorskom kotaru 22. – 29. 7.

Dobra vijest za sve filmske entuzijaste željne praktičnog iskustva u organizaciji filmskog festivala: rok za prijavu volontera na ovogodišnjem Cinehillu produljen je do 19. lipnja!

Što vas čeka?
Očekuje vas uživanje u filmovima, dobra zabava, druženje s filmskim znalcima te jedinstveno iskustvo iza kulisa jednog festivala.

Što tražimo?
Entuzijazam, energiju, strast, fleksibilnost i pouzdanost. I možda dozu ili dvije pozitivnog ludila i adrenalina. Naravno, i spremnost na ispunjavanje zadataka: od održavanja festivalskih kina, preko prodaje i kontrole ulaznica do dežurstva u festivalskom kampu.

Kako se prijaviti?
Ispuni prijavnicu

Što još treba znati?
Za sve koji žele znati više, detaljnije informacije možete pronaći u ČPP – Često postavljana pitanja.
Sa svim pitanjima koja ne možete pronaći u ČPP-u, možete nas kontaktirati na volonteri@motovunfilmfestival.com

Kandidatkinje i kandidati moraju biti punoljetni, a Motovun Film Festival zadržava pravo odabira. Rezultati će biti objavljeni krajem lipnja.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »