Pssst… Nakon 40 godina,

7995a7be73df1fce9b2586f5ae93ee36
Druga Skrivena projekcija isplivala je na površinu.

Motovun Film Festival i Art-kino Croatia pozivaju vas na Skrivene projekcije kojima se obilježava 40 rođendan kultnog ljetnog kino-hita Ralje! Velika bijela psina napast će kino-platna u Zagrebu 12. srpnja u 21:00 te u Rijeci 18. srpnja u 21:30. Lokacije projekcija do daljnjeg ostaju tajne, a saznati ih mogu samo oni koji su se putem newslettera prijavili za sudjelovanje u tajnom filmskom lancu.

Prvi veliki komercijalni uspjeh Stevena Spielberga koji i dan danas drži visokih 8.1 na IMDb-u prikazujemo četrdeset godina nakon što je (u lipnju 1975.) pušten u kinodistribuciju. Film je za svoju briljantnu glazbenu temu autora Johna Williamsa nagrađen Oscarom, Zlatnim globusom i nagradom BAFTA.

Kad mlada žena premine od posljedica napada morskog psa, šef policije Martin Brody (Roy Scheider) odlučan je u namjeri da zatvori sve plaže turističkog gradića Amity Island, no gradonačelnik Larry Vaughn (Murray Hamilton) u tome ga sprječava, smatrajući da će gubitak turista osiromašiti gradić. Morski biolog Matt Hooper (Richard Dreyfuss) i kapetan broda Quint (Robert Shaw) ponude pomoć Brodyju da stane na kraj krvoločnoj nemani te se trojac upušta u epsku bitku protiv prirode.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »