Pssst! Skrivene projekcije Motovun Film Festivala u Zagrebu

8d645ca17f5f3f4be65b9c8da1dd12a2
Motovun film festival pobrinuo se da upamtite i posebno mjesto gdje ste prvi puta pogledali odličan film.

Ovogodišnje, 17. izdanje Motovun Film Festivala uz već prepoznatljiv koncept programa uvodi mnoge novine. Jedna od tih novina su i skrivene projekcije u Zagrebu koje će se održavati u periodu od 15.6. do 15.7. na tajnim zagrebačkim lokacijama koje gledatelji trebaju pronaći.

Pamtite li mjesto na kojem ste se prvi put poljubili? Ili mjesto gdje ste prvi put sjeli za volan, popili prvu čašu vina ili zapalili prvu cigaretu? Motovun film festival pobrinuo se da upamtite i posebno mjesto gdje ste prvi puta pogledali odličan film.

Mjesto na kojem gledamo film nešto je čega se uvijek sjećamo i zato vam donosimo prekrasne filmove na mjestima na koja niste navikli, te baš kao i u Motovunu, gradu bez kina, dižemo ekrane na neobičnim mjestima, hvatajući uspomene.

Svatko tko uspije pronaći naše tajno kino ne treba ulaznicu, a ulaz u filmski svijet se otvara pred njim.

Kako bismo olakšali potragu odlučili smo 24 sata prije skrivene projekcije dojaviti tajnu lokaciju e-mailom ili sms-om. Ostavite nam vaš kontakt na našem webu: motovunfilmfestival.com i tajna poruka stiže. Ali pssst! Nikome ni riječ!

Više informacija o filmovima i terminima možete saznati ovdje.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »