Raširili smo motovunska kina – danas polijećemo!

b2d545c9240cfd4684e87880897ab14d
Prvi posjetitelji su jučer stigli na brdo, a danas slijedi veliko otvorenje iznenađenja!

Platna su podignuta, prvi filmoljupci su se popeli na brdo, a nakon jučerašnje kratkotrajne kiše, motovunske vjetrenjače mirno stoje na ugodnom suncu. U 10 sati ranoranioci su pogledali film"Ubojice na kotačima", mađarsku komediju o grupici hendikepiranih mladića u invalidskim kolicima koji odluče postati plaćeni ubojice. Filmovi koje danas preko dana još možete pogledati su"Posljedice"iz programa Gdje ste bili 2016.?,"Imamo papu"velikog talijanskog redateljaNannija Morettija i"Crne duše"temeljene na stvarnim događajima, opisanima u romanu Gioachinna Criaca. Navečer nas u otvorenom Kinu Billy zabavlja nova komedija Bruna Dumonta"Zaljev luđaka", ali prije toga slijedi otvorenje festivala koje je, kao i svake godine, do zadnje trenutka iznenađenje. Nakon što zajedno otvorimo 19. izdanjeMotovun Film Festivalanasmijte se uz film u potpunosti snimljen mobitelom"Tangerine". Višestruko nagrađivani indie hit donosi priču o transrodnoj seksualnoj radnici koja u žaru ljubomore kreće u potragu za svojim nevjernim dečkom. Noć je rezervirana za rime rap veseljakaEde Maajkei skakanje do zore!

Ostavi komentar

Slične vijesti

Petak pun raznovrsnih doživljaja

Kratki, dugi, kontroverzni, animirani, amaterski, romantični – danas imamo sve! Filmski program nastavljamo u 12 sati u kinu Bauer s najkontroverznijim filmom na ovogodišnjem festivalu.

Više »

Vodič za hedoniste u Istri 2

Motovun i Istra raj su za hedoniste – Drugi dio hedonističke ponude Istre Vina, istarska kapljica, suhomesnati proizvodi, slatki i slani specijaliteti naše Istre oduševit

Više »
X