Raspored filmova i kupovina ulaznica za Buzz@teen!

3e67b40ae7538efddae2d7592b811754
Donosimo raspored filmskog i glazbenog programa u Buzetu,a odmah saznajete kako doći do kino ulaznica za svoju obitelj.

Naši najmlađi, ali i njihovi roditelji ne moraju više biti u neizvjesnosti jer raspored Buzz@teena je ovdje!

Osim što sada znate točno u koje ćete kino i u koliko sati odvesti svoju obitelj, na istome mjestu odmah možete i kupiti ulaznice.U subotu 26. srpnja Buzet će rasplesati etno skupina Veja čija je svirka besplatna i otvorena za sve, a ljubitelji gypsy swinga u rasporedu mogu pronaći koncert Zorana Predina za kojega odmah mogu kupiti kartu. Osim pojedinačnih ulaznica, osigurali smo vam i četiri vrste kompleta ulaznica kako bi jeftinije uživali u što više filmova. Više o cijenama i prodajnim mjestima ulaznica za program u Buzetu pročitajte ovdje.

Prije nego se bacite na kupovinu, podsjetili bi vas da trinaest filmova za djecu (i one koji se tako osjećaju) i šest filmova za odrasle prikazujemo u čak tri kina, dva otvorena i jednom zatvorenom – Kino Pjacalet (Trg Matka Laginje), Kapetanovo Kino (Trgu Rašporskih kapetana), Kino Muzej (Ulica Rašporskih kapetana 5). Filmovi koji će oduševit najmlađe svakako su „Zip&Zap i ekipa Pikulaša“ – kultni španjolski strip junaci koji razbijaju stroga pravila tmurnog ljetnog popravnog kampa, „Antboy“ – priča o dječaku Pelleu koji ugrizom mrava dobiva supermoći, ali i odgovornost koja ide s time, „Baikonur“ – simpatična priča o ljubavi vođena izrekom „što god padne iz raja, smiješ zadržati“, a donosimo i nastavak vesele omladinske avanture iz susjedne zemlje – „Gremo mi po svoje 2“, ali i domaćeg „Zagonetnog dječaka“ prije čije će projekcije koscenarist Daniel Kušan podijeliti s publikom kako je bilo snimati ovaj film čiji dobro poznati protagonist Koko kreće otkriva nove tajne svog susjedstva.

Za one malo starije izabrali smo šest filmova iz glavnog motovunskog programa, a neki od njih su: „Sve je izgubljeno“ – Robert Redford bori se za vlastiti život na morskoj pučini nakon nesreće s jedrilicom, „Ida“ – poljska drama o mladoj redovničkoj pripravnici koja saznaje za svoju židovsku prošlost, „Djeca tranzicije“ – propitivanje budućnosti naših najmlađih koja je trenutno ugrožena nasiljem na društvenim mrežama i osuđivanjem drugih zbog banalnih stvari poput „lošijeg“ mobitela, također donosimo i film „Ljudski kapital“ – priča o krizi i ljudskoj pohlepi.

Između dva sadržajna vikenda buzz@teenskog programa, u četvrtak 31. srpnja, odmorite od gledanja filmova i svoje filmsko pamćenje testirajte uz kviz koji vodi popularni "lovac" iz TV kviza "Potjera", Motovunjanin Dean Kotiga.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »