Raspored filmova i kupovina ulaznica za Buzz@teen!

3e67b40ae7538efddae2d7592b811754
Donosimo raspored filmskog i glazbenog programa u Buzetu,a odmah saznajete kako doći do kino ulaznica za svoju obitelj.

Naši najmlađi, ali i njihovi roditelji ne moraju više biti u neizvjesnosti jer raspored Buzz@teena je ovdje!

Osim što sada znate točno u koje ćete kino i u koliko sati odvesti svoju obitelj, na istome mjestu odmah možete i kupiti ulaznice.U subotu 26. srpnja Buzet će rasplesati etno skupina Veja čija je svirka besplatna i otvorena za sve, a ljubitelji gypsy swinga u rasporedu mogu pronaći koncert Zorana Predina za kojega odmah mogu kupiti kartu. Osim pojedinačnih ulaznica, osigurali smo vam i četiri vrste kompleta ulaznica kako bi jeftinije uživali u što više filmova. Više o cijenama i prodajnim mjestima ulaznica za program u Buzetu pročitajte ovdje.

Prije nego se bacite na kupovinu, podsjetili bi vas da trinaest filmova za djecu (i one koji se tako osjećaju) i šest filmova za odrasle prikazujemo u čak tri kina, dva otvorena i jednom zatvorenom – Kino Pjacalet (Trg Matka Laginje), Kapetanovo Kino (Trgu Rašporskih kapetana), Kino Muzej (Ulica Rašporskih kapetana 5). Filmovi koji će oduševit najmlađe svakako su „Zip&Zap i ekipa Pikulaša“ – kultni španjolski strip junaci koji razbijaju stroga pravila tmurnog ljetnog popravnog kampa, „Antboy“ – priča o dječaku Pelleu koji ugrizom mrava dobiva supermoći, ali i odgovornost koja ide s time, „Baikonur“ – simpatična priča o ljubavi vođena izrekom „što god padne iz raja, smiješ zadržati“, a donosimo i nastavak vesele omladinske avanture iz susjedne zemlje – „Gremo mi po svoje 2“, ali i domaćeg „Zagonetnog dječaka“ prije čije će projekcije koscenarist Daniel Kušan podijeliti s publikom kako je bilo snimati ovaj film čiji dobro poznati protagonist Koko kreće otkriva nove tajne svog susjedstva.

Za one malo starije izabrali smo šest filmova iz glavnog motovunskog programa, a neki od njih su: „Sve je izgubljeno“ – Robert Redford bori se za vlastiti život na morskoj pučini nakon nesreće s jedrilicom, „Ida“ – poljska drama o mladoj redovničkoj pripravnici koja saznaje za svoju židovsku prošlost, „Djeca tranzicije“ – propitivanje budućnosti naših najmlađih koja je trenutno ugrožena nasiljem na društvenim mrežama i osuđivanjem drugih zbog banalnih stvari poput „lošijeg“ mobitela, također donosimo i film „Ljudski kapital“ – priča o krizi i ljudskoj pohlepi.

Između dva sadržajna vikenda buzz@teenskog programa, u četvrtak 31. srpnja, odmorite od gledanja filmova i svoje filmsko pamćenje testirajte uz kviz koji vodi popularni "lovac" iz TV kviza "Potjera", Motovunjanin Dean Kotiga.

Ostavi komentar

Slične vijesti

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »