Rezerviraj svoje mjesto pod suncem na 277 m iznad realnosti!

d087571305ca6d02c12fa30bd1c9a1b1
Akcija prodaje ulaznica Sve po 15 kuna traje još samo do 10. srpnja!

Osamnaest filmova koji donose priče iz gruzijskih vrleti, argentinske provincije, francuskog visokog društva, vesterna koji se događa u šumama Bugarske, pa čak i film koji je prvi puta ikada snimljen na samom motovunskom festivalu – program Motovun Film Festivala ponovno je uspio povezati udaljene krajnosti – geografske, ali estetske i autorske.

Jubilarno, dvadeseto izdanje otvaramo s jednim od najuspješnijih argentinskih filmova prošle godine, komedijom o umjetnosti, slavi i malomišćanskoj zavisti, filmom 'Počasni građanin'. Odbivši prestižne nagrade širom svijeta, gospodin Mantovani, dobitnik Nobelove nagrade za književnost, prihvaća poziv da posjeti svoj rodni grad Salas u Argentini, koji je poslužio kao inspiracija za sva njegova djela. Bit će to trijumfalni povratak u rodno selo, povratak u prošlost, povratak starim prijateljima i ljubavima, povratak krajolicima njegove mladosti, ali i najgora odluka u njegovu životu! Nagrađen Goyom za najbolji strani film i nagradom za najboljeg glumca na prestižnom Međunarodnom festivalu u Veneciji, 'Počasni građanin' sjajan je festivalski intro na 277 metara iznad realnosti!

Kako se vrijeme početka Motovun Film Festivala približava (25. – 29. srpnja.) vrijeme je da se opskrbite paketima sa super-jeftinim ulaznicama koje se do 10. srpnja može kupiti za nevjerojatnih 15 kuna po ulaznici. Paket Sve po 15 kuna nudi vlasništvo nad 10 ulaznica kojima jedna osoba može ući na deset različitih projekcija po vlastitom izboru. Gdje bi još za 150 kuna mogli gledati recentne naslove u neprocjenjivom srednjovjekovnom ambijentu? Nigdje osim u Motovunu, zato odmah osigurajte svoje mjesto pred platnom putem servisa Ulaznice.hr i saznaj sve o različitim paketima!

Za kraj festivala očekuje nas filmofilska poslastica, najnoviji film kultnog španjolca, kralja stripovske groteske i crnog humora Alexa de la Iglesije, 'Bar'.Mirno prijepodne u jednom madridskom kafiću pretvara se u užas: nitko od gostiju ne može van, jer izlazak na ulicu znači sigurnu smrt. U frenetičnoj, nadrealnoj priči, skupina vrlo različitih ljudi pokušava pronaći izlaz.

Svake se godine pobrinemo da barem naši posjetitelji iz Zagreba ne moraju brinuti o prijevozu do motovunskog brda. Kao i do sada, organizirali smo dva autobusa koji kreću prema Istri na "nulti dan", točnije u ponedjeljak 24. srpnja sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora. Preko sustavaUlaznice.hrmoguće je kupiti jednosmjernu kartu do Motovuna po cijeni od105 kunate si po istoj cijeni osigurati i kartu iz Motovuna za Zagreb. Broj mjesta je ograničen stoga na vrijeme rezervirajte svoja mjesta!

Vidimo se na Brdu filmova!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »