‘Sav taj jazz’ nova je Skrivena projekcija!

0ce46cdaba904b9127636e9680f64b5b
Sav taj jazz film redatelja Boba Fossea možete gledati već u četvrtak!

Previše posla i želja za slavom lak su put do stresa kojeg mnogi liječe raznim opijatima. Još je teže kad je riječ o profesijama u kojima je mnogo taštine poput showbizza i scenskih umjetnosti. Zla kob nije zaobišla ni Joea Gideona, koji svoje poslovne i privatne probleme nastoji riješiti tabletama i alkoholom. Junak je to kultnog plesnog filmaSav taj jazzredateljaBoba Fossea, treće ovogodišnje Skrivene projekcije Motovun Film Festivala koja će se na još uvijek tajnoj lokaciji održati u četvrtak, 5. srpnja.

Ova fantastična mjuzikl drama iz 1979. godine temeljena je na životu Boba Fossea, inače glasovitog brodvejskog redatelja i koreografa.Roy Scheidertumači ulogu autodestruktivnog koreografa koji na Broadwayu priprema predstavu, za njega krunu karijere. Pritom iscrpljuje i plesače i sebe zbog čega konzumira veliku količinu opijata te balansira između djevojke, brojnih ljubavnica, bivše supruge i kćeri. Preopterećen dolazi do ruba ponora i zabrine se za svoj život, no možda je već prekasno za izmučeno tijelo i srce.

Sav taj jazz, nagrađen s četiri Oscara, sa Scheiderom iJessicom Langeu glavnim ulogama, opisuju kao film s mnogo pjesme iplesa u kojem mogu uživati i oni koji ne vole mjuzikle. Za uživanje u filmu na atraktivnoj lokaciji, koju otkrivamo dan prije projekcije, potrebno je prijaviti se na newsletter na straniciskrivene.motovunfilmfestival.com. I ova projekcija, koju MFF donosi u suradnji sAddiko bankomje besplatna.

U međuvremenu zgrabi bezobrazno jeftin paket ulaznica za Motovun Film Festival (24.-28.7), postani motovunski šatoraš (besplatno spavaj u kampu) i gledaj čak deset filmova za samo 150 kuna. PaketSVE PO 15 KUNAna akciji je do10. srpnjana online servisuKupi ulaznicu.hr. Ulaznice je moguće kupiti i uživo naSkrivenim projekcijama.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »