Slijede dva dana za djecu i mlade!

176f7788186668c651b6815af6c93df8
Motovun FF prvi puta zagrebačkoj publici donosi najbolje filmove za djecu i mlade koje smo gledali u Buzetu.

Motovun Film Festival prvi puta zagrebačkoj publici donosi najbolje filmove s buzetskog brda, gdje već petu godinu, uz bok Motovunu, traje festivalsuper filmova zadjecu i mladeBuzz@teen. Prošlogodišnji i ovogodišnji pobjednik prema ocjenama dječjeg žirija,zaigrat će u Laubi upetakisubotuu18 sati, a roditelji će prilikom kupovine školske opreme u knjižariškolske knjigeArkadija na Trgu bana Jelačića na dar dobitibesplatne ulazniceza svoje mališane.

Slovenski tinejdžerski hitNikaredateljaSlobodana Maksimovičaprošle je godine oduševio publiku i žiri Buzeta. Nika je mlada, buntovna djevojka koja jasno zna što želi postići u životu – biti go-kart prvakinja! Ovaj san i ne bi bio teško ostvariti talentiranoj vozačici da njezina majka,zbog straha da ćeosim muža na trkačoj stazi izgubiti i dijete, Niki ne zabranjuje vozi. Uzbudljivi film oduševitće starije osnovnoškolce koji ga mogu pogledatisutra (petak)u18 sati.

Pobjednik ovogodišnjeg Buzz@teena u Laubu dolazi usubotutakođer u18 sati, a donosi prekrasnu priču o odanosti, ljubavi i prijateljstvu.Brailleovo srcefrancuski je film čija glavna junakinja dvanaestogodišnja Marie, predana violončelistica, počinje gubiti vid. To znaju samo njezini roditelji iprijatelj Victor koji je slijepod ljubavi prema njoj. Zajedno s ostalima iz razreda, on će postati njezine oči.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »