Svi na ‘Jastoga’

72eca40a4ede912e504170e9e7ba3d31
Večeras ne propustite novi film Jorgosa Lanthimosa!

Jastog je ljubavna priča smještena u blisku budućnost. Zakon koji vlada u Gradu nalaže da svi samci budu uhićeni i prebačeni u Hotel. Ondje imaju 45 dana da si nađu partnera. Ako ne uspiju, bit će pretvoreni u životinje po svom izboru i pušteni u šumu. Očajni Muškarac bježi iz Hotela u šumu gdje žive Usamljenici. Ondje se zaljubljuje, iako je to protiv njihovih zakona.

Novi film Jorgosa Lanthimosa koji je svojim filmom Kynodontas (Očnjak) pokrenuo grčki novi val pogledajte večeras (ponedjeljak) u 21 sat u Kinu Trg. Osim što je riječ o odličnom ostvarenju koje krase svježe nagrada žirija Cannesa, Queer Palma i nagrada Dog Palm (za najboljeg psa na filmu). U filmu glume: Colin Farrell, Rachel Weisz, Jessica Barden, John C. Reilly, Léa Seydoux i Ben Whishaw.

Ostavi komentar

Slične vijesti

Petak pun raznovrsnih doživljaja

Kratki, dugi, kontroverzni, animirani, amaterski, romantični – danas imamo sve! Filmski program nastavljamo u 12 sati u kinu Bauer s najkontroverznijim filmom na ovogodišnjem festivalu.

Više »

Vodič za hedoniste u Istri 2

Motovun i Istra raj su za hedoniste – Drugi dio hedonističke ponude Istre Vina, istarska kapljica, suhomesnati proizvodi, slatki i slani specijaliteti naše Istre oduševit

Više »
X