Techno ekspanzija nastavljena sjajnim nastupom Marka Reedera

086081765e5ad976bd6415110b5a215a
U subotu završni party s Ianom Pooleyem i Felverom

Motovun je obuzeo techno đir. Iz Berlina, grada-partnera stižu legende tamošnje prebogate elektroničke scene. Noćas je motovunski trg rasplesao Mark Reeder, protagonist najburnijeg razdoblja berlinskog noćnog života te jedan od utemeljitelja tamošnje scene elektroničke glazbe. Brojna publika ispratila je simpatičnog i ganutog Reedera plesom gotovo do zore.

Techno ekspanzija nastavlja se u noći sa subote na nedjelju velikim završnim partyjem na kojem nastupaju Ian Pooley, house zvijezda iz Berlina te Felver, legenda domaće scene. Nakon posljednje projekcije, dvojica provjerenih majstora pretvorit će svojim hosue i techno zvukovima motovunski trg u veliki plesni podij s duhom berlinskih klubova. Ulaznice u pretprodaji su 30 kuna, a na dan nastupa 50 kn.

Ostavi komentar

Slične vijesti

Netočno u podne – Tusta

Posljednjeg dana festivala održana su čak dva razgovora Netočno u podne. Na Terasi ispred Hotela u 11:30 u goste su došli producent Nenad Puhovski i redatelj Andrej Korovljev čiji je film Tusta ove godine doživio premijeru na Motovunu.

Više »

I am doing this for you, my beloved people

Hrvatski performer i konceptualni umjetnik, Siniša Labrović, na ovogodišnjem je izdanju Motovun Film Festivala predstavio svoja četiri rada, od kojih je najzanimljiviji za posjetitelje bio

Više »
X