Teorije zavjere i Tom Cruise: prvo prvenstvo u filmskoj pantomimi

Filmska-pantomima-2022

Teorije zavjere i Tom Cruise: prvo prvenstvo u filmskoj pantomimi

Četvrti dan festivala, začela se nova tradicija nikada ranije viđena na Motovunu. U ugodnome Vrtu, Morana Zibar za, u početku stidljive a kasnije poprilično ekspresivne, goste organizirala je Svjetsko prvenstvo u filmskoj pantomimi.

U početku su natjecatelji olako posezali za joker filmovima Toma Cruisea, ali brzo se ostvarila simbioza pokreta i filmskog znanja. „Žao mi je što Morana nije iskoristila sve filmove koje je pripremila. Bilo je jako zanimljivo i za sudjelovati i za gledati. Objašnjavanje Odbjegle nevjeste bio je pravi mali performans.“ – kaže Lu, natjecateljica.

U zadnjoj rundi ostala je sama krema pantomimičarske elite. Za uspjeh pobjedničkoga para krenule su se vezati teorije zavjere. „Ma sigurno imaju bubice u uhu“ – dobacivala je publika u šali. Tomislav i Ramona u finalnoj rundi pogodili su deset filmova u tri minute, a za prvi pogodak trebalo im je 7 sekundi.

Par na prvom i drugom mjestu bili su jedini od njih 11 koji se prije pantomime nisu međusobno poznavali.

Ostavi komentar

Slične vijesti

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »