Teorije zavjere i Tom Cruise: prvo prvenstvo u filmskoj pantomimi

Filmska-pantomima-2022

Teorije zavjere i Tom Cruise: prvo prvenstvo u filmskoj pantomimi

Četvrti dan festivala, začela se nova tradicija nikada ranije viđena na Motovunu. U ugodnome Vrtu, Morana Zibar za, u početku stidljive a kasnije poprilično ekspresivne, goste organizirala je Svjetsko prvenstvo u filmskoj pantomimi.

U početku su natjecatelji olako posezali za joker filmovima Toma Cruisea, ali brzo se ostvarila simbioza pokreta i filmskog znanja. „Žao mi je što Morana nije iskoristila sve filmove koje je pripremila. Bilo je jako zanimljivo i za sudjelovati i za gledati. Objašnjavanje Odbjegle nevjeste bio je pravi mali performans.“ – kaže Lu, natjecateljica.

U zadnjoj rundi ostala je sama krema pantomimičarske elite. Za uspjeh pobjedničkoga para krenule su se vezati teorije zavjere. „Ma sigurno imaju bubice u uhu“ – dobacivala je publika u šali. Tomislav i Ramona u finalnoj rundi pogodili su deset filmova u tri minute, a za prvi pogodak trebalo im je 7 sekundi.

Par na prvom i drugom mjestu bili su jedini od njih 11 koji se prije pantomime nisu međusobno poznavali.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »