TEREZA37 U MOTOVUNU – ULAZNICE U PRETPRODAJI

Tereza37_03-1
Motovun Film Festival kreće na put, a polazna stanica je kino Trg u Motovunu, na kojoj ćemo u četvrtak 30.07. pretpremijerno prikazati novi domaći film Tereza37.

Ako želite i ove godine doživjeti čaroliju filmskog Motovuna, imate samo jednu priliku: otvaranje ovogodišnjeg, putujućeg festivala dogodit će se u srcu svih festivalskih zbivanja, u kinu Trg, u četvrtak 30.07 u 21h. Za ovu posebnu priliku predstavljamo prvo prikazivanje novog hrvatskog filma Tereza37 redatelja Danila Šerbedžije

Odmah treba naglasiti da je zbog epidemioloških mjera gledalište osjetno smanjeno, pa preporučamo da ne odgađate nabavu ulaznica – pretprodajna ulaznica na ovom je linku, a kontaktirati nas možete na ulaznice@motovunfilmfestival.com.

Tereza silno želi dijete, ali u braku sa suprugom pomorcem to nikako ne uspijeva. U strahu da je uzrok problema u genetskoj nekompatibilnosti, Tereza kreće u potragu za drugim muškarcima. Ova generacijska priča, duboko uronjena u prepoznatljivo okruženje današnjeg Splita, vrlo je osoban autorski rad poznate glumice Lane Barić. Uz Lanu, projekciji u Motovunu prisustvovat će i predstavnici autorske ekipe filma.  

Nakon ove projekcije Motovun Film Festival kreće na četrdesetodnevno putovanje – najprije gradovima Istre, pa zatim i ostalim gradovima Hrvatske, sa zadnjom stanicom u Zagrebu, gdje će od 27.08 do 06.09 biti prikazan cjelokupni program festivala i dodijeljene nagrade. 

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »