U OPUŠTENOJ LJETNOJ ATMOSFERI OTVOREN PROGRAM MOTOVUN U LAUBI

Samir-Ceric-Kovacevic__20220825_IMG_7017-1

Deset atraktivnih naslova u programu je od 25. kolovoza do 4. rujna.

Sezona godišnjih odmora je završila, grad se ponovno puni, a Motovun Film Festival pobrinuo se da povratak u radnu atmosferu bude što ugodniji, uz ljekovitu selekciju naslova s ovogodišnjeg izdanja festivala.

Sinoć je u opuštenoj ljetnoj atmosferi projekcijom filma Put pod noge Panaha Panahija službeno otvoren program Motovun u Laubi. U narednih devet dana večer završite opuštanjem uz najbolje naslove s Motovun Film Festivala.

Večeras ne propustite dobitnika nagrade žirija kritičara FIPRESCI, tragikomični triler Sveti duh španjolskog redatelja Cheme Garcíje Ibarre.

Revija traje do nedjelje 4. rujna i donosi niz atraktivnih naslova s najprestižnijih svjetskih festivala, uključujući karaoke projekciju fantastičnog glazbenog dokumentarca Abba: The Movie za kraj radnog tjedna.

Kao šlag na torti, u Laubu stiže i motovunski pobjednik Ratni konj u režiji američkih redateljica Gine Gammel i Riley Keough, unuke Elvisa Presleya. Ovaj film o odrastanju mladih pripadnika plemena Lakota u rezervatu u Južnoj Dakoti žiri je oduševio i sjajnim glumačkim izvedbama naturščika iz tog plemena.

Raspored svih projekcija potražite ovdje.
Pojedinačne ulaznice po cijeni od 35 kuna mogu se kupiti ovdje.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »