U OPUŠTENOJ LJETNOJ ATMOSFERI OTVOREN PROGRAM MOTOVUN U LAUBI

Samir-Ceric-Kovacevic__20220825_IMG_7017-1

Deset atraktivnih naslova u programu je od 25. kolovoza do 4. rujna.

Sezona godišnjih odmora je završila, grad se ponovno puni, a Motovun Film Festival pobrinuo se da povratak u radnu atmosferu bude što ugodniji, uz ljekovitu selekciju naslova s ovogodišnjeg izdanja festivala.

Sinoć je u opuštenoj ljetnoj atmosferi projekcijom filma Put pod noge Panaha Panahija službeno otvoren program Motovun u Laubi. U narednih devet dana večer završite opuštanjem uz najbolje naslove s Motovun Film Festivala.

Večeras ne propustite dobitnika nagrade žirija kritičara FIPRESCI, tragikomični triler Sveti duh španjolskog redatelja Cheme Garcíje Ibarre.

Revija traje do nedjelje 4. rujna i donosi niz atraktivnih naslova s najprestižnijih svjetskih festivala, uključujući karaoke projekciju fantastičnog glazbenog dokumentarca Abba: The Movie za kraj radnog tjedna.

Kao šlag na torti, u Laubu stiže i motovunski pobjednik Ratni konj u režiji američkih redateljica Gine Gammel i Riley Keough, unuke Elvisa Presleya. Ovaj film o odrastanju mladih pripadnika plemena Lakota u rezervatu u Južnoj Dakoti žiri je oduševio i sjajnim glumačkim izvedbama naturščika iz tog plemena.

Raspored svih projekcija potražite ovdje.
Pojedinačne ulaznice po cijeni od 35 kuna mogu se kupiti ovdje.

Ostavi komentar

Slične vijesti

Motovun stiže u Dubrovnik!

Od 30. 7. do 3. 8. na dubrovačkim ljetnim pozornicama čak 12 nezaobilaznih motovunskih filmova. Od subote 30. 7. i dubrovačka će publika imati prilike

Više »

Uzbudljiv treći filmski dan MFF-a

Trećeg filmskog dana MFF-a probudit ćete se blokom Motovunskih kratkih u 10:30 u Kinu Bauer, dok nastavak nikad jače kratkometražne konkurencije slijedi u Kinu Mak

Više »
X