U OPUŠTENOJ LJETNOJ ATMOSFERI OTVOREN PROGRAM MOTOVUN U LAUBI

Samir-Ceric-Kovacevic__20220825_IMG_7017-1

Deset atraktivnih naslova u programu je od 25. kolovoza do 4. rujna.

Sezona godišnjih odmora je završila, grad se ponovno puni, a Motovun Film Festival pobrinuo se da povratak u radnu atmosferu bude što ugodniji, uz ljekovitu selekciju naslova s ovogodišnjeg izdanja festivala.

Sinoć je u opuštenoj ljetnoj atmosferi projekcijom filma Put pod noge Panaha Panahija službeno otvoren program Motovun u Laubi. U narednih devet dana večer završite opuštanjem uz najbolje naslove s Motovun Film Festivala.

Večeras ne propustite dobitnika nagrade žirija kritičara FIPRESCI, tragikomični triler Sveti duh španjolskog redatelja Cheme Garcíje Ibarre.

Revija traje do nedjelje 4. rujna i donosi niz atraktivnih naslova s najprestižnijih svjetskih festivala, uključujući karaoke projekciju fantastičnog glazbenog dokumentarca Abba: The Movie za kraj radnog tjedna.

Kao šlag na torti, u Laubu stiže i motovunski pobjednik Ratni konj u režiji američkih redateljica Gine Gammel i Riley Keough, unuke Elvisa Presleya. Ovaj film o odrastanju mladih pripadnika plemena Lakota u rezervatu u Južnoj Dakoti žiri je oduševio i sjajnim glumačkim izvedbama naturščika iz tog plemena.

Raspored svih projekcija potražite ovdje.
Pojedinačne ulaznice po cijeni od 35 kuna mogu se kupiti ovdje.

Ostavi komentar

Slične vijesti

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »