U prodaji su najjeftinije ulaznice za Motovun FF!

f587a470477c84834db56719a19411d3
Zgrabi svoj paket ulaznica "Sve po 15 kuna" do 10. srpnja i besplatno spavaj u kampu.

Zgrabi bezobrazno jeftin paket ulaznica za Motovun Film Festival do 10. srpnja, besplatno spavaj u kampu i gledaj čak deset filmova za samo 150 kuna!

U svijetu nesigurnosti, MFF ostaje dosljedan u svojoj ponudi super-jeftinih kino karata koje do 10. srpnja možete kupiti za nevjerojatnih 15 kuna po ulaznici. Paket o kojemu je riječ, zove se Sve po 15 kuna i nudi vlasništvo nad 10 ulaznica kojima jedna osoba može ući na deset različitih projekcija po vlastitom izboru. Gdje bi još za 150 kuna mogli gledati recentne naslove u neprocjenjivom srednjovjekovnom ambijentu? Nigdje osim u Motovunu, zato odmah osigurajte svoje mjesto pred platnom putem servisa Ulaznice.hr!

Večernje društvo koje zanimaju samo projekcije na glavnom motovunskom trgu može birati između Velikog paketa koji za 300 kuna nosi 10 ulaznica i Malog paketa (175 kuna) koji osigurava 5 ulaznica za filmove u 21 sat na Trgu. Nismo zaboravili ni na ranoranioce kojima nudimo Jutarnji paket (180 kuna) iliti deset ulazaka na projekcije u zatvorenom kinu Bauer u periodu od 10 do 12 sati. Osim što kupovinom bilo kojeg od paketa pokazujete izrazitu obzirnost prema svome džepu, također ostvarujete mogućnost besplatnog kampiranja podno Brda filmova za vrijeme festivala.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »