Udaljeni glasovi, mrtve prirode – večeras u dvorani kina Tuškanac

b31ec1c3f6de837ca9fd1856a0838528
Retrospektivu Terencea Daviesa nastavljamo večeras, a priliku da se upoznate s ovim kultnim režiserom imate i sutra

Nakon sinoćnjeg početka prvog dijela Motovuna u Zagrebu kojeg otvaramo retrospektivom Terencea Daviesa, večeras će svi zainteresirani imati još jednu priliku da se upoznaju s radom ovog, po mnogima, najboljeg britanskog režisera u povijesti.

Projekcija filma "Udaljeni glasovi, mrtve prirode" bit će u dvorani kina Tuškanac u 21.30 sati.

Ovaj je film dobio niz prestižnih filmskih nagrada, uključujući Nagradu međunarodnog udruženja kritičara na filmskom festivalu u Cannesu 1988. Priča filma smještena je u Liverpoolu prije Beatlesa u kojoj pratimo život radničke obitelji koju terorizira sadistički otac. Film je dijelom i autobiografski u kojem je Terence Davies duboko zaronio u vlastito sjećanje i fokusirajući se na iskustva svoje majke, sestara i braće čije je živote terorizirao brutalno nasilan otac.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a karte se mogu kupiti na blagajni kina Tuškanac pola sata prije projekcije, odnosno od 21 sat, ili na www.ulaznice.hr.

Ostavi komentar

Slične vijesti

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »