Udaljeni glasovi, mrtve prirode – večeras u dvorani kina Tuškanac

b31ec1c3f6de837ca9fd1856a0838528
Retrospektivu Terencea Daviesa nastavljamo večeras, a priliku da se upoznate s ovim kultnim režiserom imate i sutra

Nakon sinoćnjeg početka prvog dijela Motovuna u Zagrebu kojeg otvaramo retrospektivom Terencea Daviesa, večeras će svi zainteresirani imati još jednu priliku da se upoznaju s radom ovog, po mnogima, najboljeg britanskog režisera u povijesti.

Projekcija filma "Udaljeni glasovi, mrtve prirode" bit će u dvorani kina Tuškanac u 21.30 sati.

Ovaj je film dobio niz prestižnih filmskih nagrada, uključujući Nagradu međunarodnog udruženja kritičara na filmskom festivalu u Cannesu 1988. Priča filma smještena je u Liverpoolu prije Beatlesa u kojoj pratimo život radničke obitelji koju terorizira sadistički otac. Film je dijelom i autobiografski u kojem je Terence Davies duboko zaronio u vlastito sjećanje i fokusirajući se na iskustva svoje majke, sestara i braće čije je živote terorizirao brutalno nasilan otac.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a karte se mogu kupiti na blagajni kina Tuškanac pola sata prije projekcije, odnosno od 21 sat, ili na www.ulaznice.hr.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »