Udaljeni glasovi, mrtve prirode – večeras u dvorani kina Tuškanac

b31ec1c3f6de837ca9fd1856a0838528
Retrospektivu Terencea Daviesa nastavljamo večeras, a priliku da se upoznate s ovim kultnim režiserom imate i sutra

Nakon sinoćnjeg početka prvog dijela Motovuna u Zagrebu kojeg otvaramo retrospektivom Terencea Daviesa, večeras će svi zainteresirani imati još jednu priliku da se upoznaju s radom ovog, po mnogima, najboljeg britanskog režisera u povijesti.

Projekcija filma "Udaljeni glasovi, mrtve prirode" bit će u dvorani kina Tuškanac u 21.30 sati.

Ovaj je film dobio niz prestižnih filmskih nagrada, uključujući Nagradu međunarodnog udruženja kritičara na filmskom festivalu u Cannesu 1988. Priča filma smještena je u Liverpoolu prije Beatlesa u kojoj pratimo život radničke obitelji koju terorizira sadistički otac. Film je dijelom i autobiografski u kojem je Terence Davies duboko zaronio u vlastito sjećanje i fokusirajući se na iskustva svoje majke, sestara i braće čije je živote terorizirao brutalno nasilan otac.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a karte se mogu kupiti na blagajni kina Tuškanac pola sata prije projekcije, odnosno od 21 sat, ili na www.ulaznice.hr.

Ostavi komentar

Slične vijesti

Petak pun raznovrsnih doživljaja

Kratki, dugi, kontroverzni, animirani, amaterski, romantični – danas imamo sve! Filmski program nastavljamo u 12 sati u kinu Bauer s najkontroverznijim filmom na ovogodišnjem festivalu.

Više »

Vodič za hedoniste u Istri 2

Motovun i Istra raj su za hedoniste – Drugi dio hedonističke ponude Istre Vina, istarska kapljica, suhomesnati proizvodi, slatki i slani specijaliteti naše Istre oduševit

Više »
X