UGRABITE NAJPOVOLJNIJE ULAZNICE I MJESTO NA AUTOBUSU DO FESTIVALA

karte-blagajna-ulaznice-2

Povoljni paketi ulaznica u online pretprodaji do 9. 7.  • U prodaji karte za autobus na relaciji Zagreb – Motovun i Motovun – Rijeka – Delnice.

Za sve nestrpljive koji ne mogu dočekati da festival počne Cinehill Motovun i ove godine otvara vrata kampa na nulti dan festivala, a za one koji ne vole puno planirati organizirali smo i prijevoz do festivalskih lokacija. U petak 21. 7. s Glavnog kolodvora u Zagrebu kreće autobus prema Motovunu, a kako bi prelazak s jednog brda na drugo prošao što glađe, nakon velike motovunske završnice predvidjeli smo dan pauze, 25. 7., te prijevoz autobusom iz Motovuna u Delnice. Karte su u prodaji do popunjenja mjesta, stoga požurite! Više o prijevozu saznajte na stranici ‘Kako do nas’, a karte kupite na sljedećem linku.

Za one koji vole gledati puno filmova, pripremili smo i dva različita paketa ulaznica po najpovoljnijim cijenama: Veliko brdo i Malo brdo. Paketi su u online pretprodaji samo do 9. 7., a od 7. 7. kreće i prodaja pojedinačnih ulaznica. Više informacija potražite u rubrici ‘Ulaznice’, a pakete kupite na sljedećem linku.

Ranoraniocima je preostalo da ugrabe najbolja mjesta u kampu, ugodno se smjeste i počnu birati filmove!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »