Upusti se u veliku avanturu volontiranja na MFF-u!

volonteri-skok

Svatko tko je volontirao u Motovunu zna da je to zaista velika avantura. Ponavljamo je i ove godine u kraćem izdanju od 30. srpnja do 1. kolovoza. No, i dalje su nam potrebni vaša energija, strast, fleksibilnost, pouzdanost, entuzijazam i adrenalin.

Svi punoljetnici s takvim osobinama dobrodošli su prijaviti se za volontiranje na Motovun Film Festivalu. Zauzvrat nudimo puno našeg znanja i iskustva, pozitivnu energiju te trodnevno uživanje u filmovima, zabavi i druženju.

Preporučujemo da prije ispunjavanja prijavnice pročitate i naš ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćete naći sve detalje vezane za volontiranje na MFF-u. Ukoliko imate problema s ispunjavanjem online prijavnice ili vas muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na volonter@motovunfilmfestival.com.

Natječaj je otvoren do 5. srpnja, a odabir objavljujemo 10. srpnja. 

Prijavnica se nalazi OVDJE!

Ostavi komentar

Slične vijesti

Petak pun raznovrsnih doživljaja

Kratki, dugi, kontroverzni, animirani, amaterski, romantični – danas imamo sve! Filmski program nastavljamo u 12 sati u kinu Bauer s najkontroverznijim filmom na ovogodišnjem festivalu.

Više »

Vodič za hedoniste u Istri 2

Motovun i Istra raj su za hedoniste – Drugi dio hedonističke ponude Istre Vina, istarska kapljica, suhomesnati proizvodi, slatki i slani specijaliteti naše Istre oduševit

Više »
X