Upusti se u veliku avanturu volontiranja na MFF-u!

volonteri-skok

Svatko tko je volontirao u Motovunu zna da je to zaista velika avantura. Ponavljamo je i ove godine u kraćem izdanju od 30. srpnja do 1. kolovoza. No, i dalje su nam potrebni vaša energija, strast, fleksibilnost, pouzdanost, entuzijazam i adrenalin.

Svi punoljetnici s takvim osobinama dobrodošli su prijaviti se za volontiranje na Motovun Film Festivalu. Zauzvrat nudimo puno našeg znanja i iskustva, pozitivnu energiju te trodnevno uživanje u filmovima, zabavi i druženju.

Preporučujemo da prije ispunjavanja prijavnice pročitate i naš ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćete naći sve detalje vezane za volontiranje na MFF-u. Ukoliko imate problema s ispunjavanjem online prijavnice ili vas muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na volonter@motovunfilmfestival.com.

Natječaj je otvoren do 5. srpnja, a odabir objavljujemo 10. srpnja. 

Prijavnica se nalazi OVDJE!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »